Sháním Avensis T25 kombi, 1.8 benzín, automatická převodovka, r.v. 2007, popř i 2008.
Bral bych i v tom samém T27, ale musela by být ze začátku r. 2009 a dobrá bouračka(kvůli ceně).
Abych předešel různým dotazům, tak předesílám, že na nové auto nemám, tedy respektive mám, ale nemohu si dovolit investovat tolik peněz. Půjčky z principu neberu a nechci. Další důvod také je, že toho moc nenajezdím. Proto také chci benzín. A proč automatická převodovka? Protože už s nimi jezdím víc jak 12 let, zvykl jsem si na to a už nic jiného nechci. Mám rád klidnou, spolehlivou jízdu. Proto stačí i 1.8. Původně jsem vyčlenil na výměnu mého Passata tak 180t. Kč, za nějaké 5l. starého Forda, Oktávku. Dělám to tak vždy, že když je auto starší, prodám ho a pořídím si zase něco cca 5l. starého.
Je mi jasné, že v případě Avensis, budu muset trochu přitlačit, OK tak do těch 250t. Kč.
Má někdo nějaké tipy, kde bych požadované mohl obdržet? Vím, je to tak trochu zbožné přání: za málo peněz hodně muziky, ale třeba se poštěstí.
Nechvátám na to ale budu rád za všechny dobré tipy.
předem dík