Craken píše:ano mas pravdu, az teraz som si to uvedomil...
já řadím když je studenej tak cca 2200 otáček, když je teplej tak cca 2500, když se s někým honím tak klidně 3500. Spotřebu mám i s městem maximálně 6,5. Jezdím trasy průměrně kolem 30 km. Mám novy všechny filtry a náplně.
studeny radim pri 2000, teply 3000, ked si ... tak 7000.
já řadím když je studenej tak cca 2200 otáček, když je teplej tak cca 2500, když se s někým honím tak klidně 3500. Spotřebu mám i s městem maximálně 6,5. Jezdím trasy průměrně kolem 30 km. Mám novy všechny filtry a náplně.
no normalne nechapem...a to mas podla palubaku alebo real... aky olej pouzivas? je pravda ze palivovy filter som menil pred 2 rokmi
no normalne nechapem...a to mas podla palubaku alebo real... aky olej pouzivas? je pravda ze palivovy filter som menil pred 2 rokmi
Olej mám shell 5w-30 jakejsi lepší. někde jsem tu o tom psal co tam mám. No je to podle palubáku, ale odpovídá to i cca podle tankování. Na decinky to fakt nepočítám, ale víš že oproti benzinovymu mondeu jezdím víc a mín tankuji.
Toyota Avensis Combi 2,2 D-4D 110 kW 2008
Toyota Auris TS 1,6 VVT-i M/T - 2018