Také vám zamrzly ostřikovače......?
- TomasGT20
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
no v celice se mi jednou stalo ze mi zamrzly ostrikovace a nepomohlo nic ani garaz, celou zimu jsem s tim mel problemy, spravilo se to az na jare kdy zacalo byt vic teplo. Ted jsem bral Sheron do -30 a stejne to ostrikuje nejak divne vubec tam neni takovy tlak a jen to tak trochu uchcava, divne

Toyota Celica ST202, SS, LSD

pres zimu najezdim tak 10 tisic, a ty 3 litry jsou tak akorat... jestli to neni tim, ze se tolik nelepim za ostatni autagooffyy píše:protože už tam nic nemáš...
mě tři litry dlouho nevydrží

určitě né od loňské zimy... už za tuto sezonu už mi tama proteklo asi 7-8 litru..

Toyota Corolla E10 - 1,3 16V XLi, 4E-FE, 65 kW, r.v. 95

- telleke
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Sheron do -30C mě hodně zklamal. Oproti koncentrátu z Tesca do -19C nechává na okně šílený mapy a rychleji vyprchává čímž mají trysky ostřikovačů tendenci zamrzat. Jediná výhoda oproti tomu z Tesca je to, že voní. Ten Tesco smrdí úplně šíleně.
Jinak vysokou spotřebu potvrzuji a to se na nikoho nelepím. Jenom nesnesu ani trochu zaprasené sklo Za zimu spotřebuji minimálně dva 5L kanystry, minulou zimu to byly myslím dokonce 3.
 Za zimu spotřebuji minimálně dva 5L kanystry, minulou zimu to byly myslím dokonce 3.

Jinak vysokou spotřebu potvrzuji a to se na nikoho nelepím. Jenom nesnesu ani trochu zaprasené sklo
 Za zimu spotřebuji minimálně dva 5L kanystry, minulou zimu to byly myslím dokonce 3.
 Za zimu spotřebuji minimálně dva 5L kanystry, minulou zimu to byly myslím dokonce 3.Toyota Yaris Verso 1.3VVTi rv. 12/2000, Toyota Yaris 1.0VVTi rv. 11/2001

- TomasGT20
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
JJ stejna zkusenosttelleke píše:Sheron do -30C mě hodně zklamal. Oproti koncentrátu z Tesca do -19C nechává na okně šílený mapy a rychleji vyprchává čímž mají trysky ostřikovačů tendenci zamrzat. Jediná výhoda oproti tomu z Tesca je to, že voní. Ten Tesco smrdí úplně šíleně.
Jinak vysokou spotřebu potvrzuji a to se na nikoho nelepím. Jenom nesnesu ani trochu zaprasené skloZa zimu spotřebuji minimálně dva 5L kanystry, minulou zimu to byly myslím dokonce 3.
Toyota Celica ST202, SS, LSD

- Luke_Luke
- Věčnej rejpal
Mam podobny nazor nejlepsi zkusenost mam se smesi do ostrikovacu z Lidlu.
A vim presne cim to je, nemecky levny sunt(lidl,tesco,kaufland) je lepsi nez cesky top. Je to to stejne jako v nedavnem testu kecupu nebo cokolady, proste my jsme mekousi a nechame se ojebavat, coz v nemecku neprojde ani nahodou, proto i jejich low end vyrobky jsou radove lepsi nez nas tzv top vyrobek, to stejne se tyka paliva, nemecky supermarket je lepsi nez nas v-power. Nikdy jsem nemel rad kaufland a lidl diky kvantum duchodcu, ale menim nazor, ptz czech smejd na kazdem rohu mne zacina pekne sr*t.

A vim presne cim to je, nemecky levny sunt(lidl,tesco,kaufland) je lepsi nez cesky top. Je to to stejne jako v nedavnem testu kecupu nebo cokolady, proste my jsme mekousi a nechame se ojebavat, coz v nemecku neprojde ani nahodou, proto i jejich low end vyrobky jsou radove lepsi nez nas tzv top vyrobek, to stejne se tyka paliva, nemecky supermarket je lepsi nez nas v-power. Nikdy jsem nemel rad kaufland a lidl diky kvantum duchodcu, ale menim nazor, ptz czech smejd na kazdem rohu mne zacina pekne sr*t.
 2019 Proceed 7DCT GTline PLUS
2009 Auris 1,6 dual VVT-i 125k Exclusive
ex 1997 Tigra 1,4 16V - 90k + PowerBox

2009 Auris 1,6 dual VVT-i 125k Exclusive
ex 1997 Tigra 1,4 16V - 90k + PowerBox

a to není ani značka,srovnatelný s nějakým tescem atp
 a to není ani značka,srovnatelný s nějakým tescem atp