Toyota verso-s
Toyota verso-s
Uz asi mesiac maju rakusania na stranke model Verso-s a na slovensku ani zmienka,,,
http://www.toyota.at/cars/new_cars/verso-s/index.aspx
http://www.toyota.at/cars/new_cars/verso-s/index.aspx
- telleke
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Mám obavu, že to dopadne stejně jako s Yarisem Verso. Bude to drahé jako prase a zvláště u nás. Stejně jako to bylo s první generací. Podle cen co jsem našel na netu, stál Yaris Verso 474 000,-!!! Což bylo snad o 170 000,- víc než klasický Yaris.
Toyota Yaris Verso 1.3VVTi rv. 12/2000, Toyota Yaris 1.0VVTi rv. 11/2001
originál nemec a ako viem,peniaze sice má slušné,ale je to obyčajný človek,ktorý niežeby žgrlošil,ale jednoducho premýšla tak,že prečo nekúpiť auto o pár tis.€ lacnejšie-ak môže a má možnosť. 
Toyota yaris-1.0 II (2007-2010)
Toyota yaris -1.33 II facelift (2010-2012)
Toyota yaris - 1.33 III (2012-2014)
Toyota Auris 1.8 hybtid
Toyota yaris -1.33 II facelift (2010-2012)
Toyota yaris - 1.33 III (2012-2014)
Toyota Auris 1.8 hybtid
- mrazik
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem zjistil, ze Toyota Verso-S prodava i Subaru pod nazvem Trezia - http://www.subaru.cz/11trezia.html
Toyota Avensis Kombi 2.0 D-4D 93kW - bejvávalo
Honda Jazz 1.4 CVT
Honda Jazz 1.4 CVT
- telleke
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Tak mé obavy se potvrdily. Včera, při zkušební jízde s new yarisem, jsem mluvil s prodejcem, protože mě Verso-S zajímá. Bylo mi řečeno, že díky strašně nevýhodnému kurzu koruna-jen se dovoz auta do ČR opozdní a možná se ani dovážet nebude. Auto se totiž vyrábí pouze v Japonsku a pokud by se teď začalo vozit do evropy, tak by stálo stejně, možná dokonce o trochu víc, než normální Toyota Verso.
Čili se opakuje stejná situace jako u Yaris Verso, které bylo taky extrémně drahé a za stejnou cenu se dal pořídit vyšší/větší model Toyoty....
Ještě uvidíme jak to bude se "Subaru", s jakou cenou se vytasí a jestli vůbec.
Čili se opakuje stejná situace jako u Yaris Verso, které bylo taky extrémně drahé a za stejnou cenu se dal pořídit vyšší/větší model Toyoty....
Ještě uvidíme jak to bude se "Subaru", s jakou cenou se vytasí a jestli vůbec.
Toyota Yaris Verso 1.3VVTi rv. 12/2000, Toyota Yaris 1.0VVTi rv. 11/2001
tak tieto info som hladala na susednom versackom fore
No a pisala som aj do toyoty, tak cakam odozvu. To s tym kurzom sa mi nepozdava, pretoze nemci ho dokazu dovazat za necelych 15 tisic, ale tusim to je ta najzakladnejsia vybava a nema asi klimu..no verso s cool je za 16.200 a to je teda urcite pod cenu sucasneho ne s-koveho versa ktore sa predava u nas od 17 990. Neda sa to ale porovnavat, kedze verso s je motor 1.33 a u nas verso v ponuke 1,6 a viac..a ma skoro o pol metra viac na dlzku.
V Nemecku je yaris o cca 2tisicky drahsi ako u nas a nechce sa mi verit, ze na Verse S Nemci nezarobia..
Pozerala som aj subaru treziu, no ale nasa mikona predava classic bez klimy za 14 490 a comfort (s klimou) za 17 490!!
No a pisala som aj do toyoty, tak cakam odozvu. To s tym kurzom sa mi nepozdava, pretoze nemci ho dokazu dovazat za necelych 15 tisic, ale tusim to je ta najzakladnejsia vybava a nema asi klimu..no verso s cool je za 16.200 a to je teda urcite pod cenu sucasneho ne s-koveho versa ktore sa predava u nas od 17 990. Neda sa to ale porovnavat, kedze verso s je motor 1.33 a u nas verso v ponuke 1,6 a viac..a ma skoro o pol metra viac na dlzku.
V Nemecku je yaris o cca 2tisicky drahsi ako u nas a nechce sa mi verit, ze na Verse S Nemci nezarobia..
Pozerala som aj subaru treziu, no ale nasa mikona predava classic bez klimy za 14 490 a comfort (s klimou) za 17 490!!