Vcelku neuspene hladam sadu tesneni, najma hlavy. Zatial som sa dostal na cca 250Usd bez dph (full gasket) a cla za vraj orig Toyota. Na 4AGE bezne pod 80libier... . Alebo je ta cena ok ?
Viete niekto co opravujete / ste opravovali tieto motory o comsi lacnejsom. Partnumber:
04111-16211 (08/1994 - 04/1995). To je full gasket kit.
Dakujem !
sada tesneni motora 4AGE 20v
- Pizzamancz
- Řidič
http://www.my-acoustic.com/Car/engine_o ... engine.htm
minimalne sanie je uplne ine. Tesnenie pod hlavu moze mat inu hrubku. Pocet tesneni (o 4ventily naviac). Uprimne netusim uplne presne, preto sa snazim dopatrat niekoho zo skusenostami.
Taktiez okrem toho co obsahuje sada tesneni ktoru som linkol, co vsetko bude potrebne / vhodne este vymenit ? Piestne kruzky ?
minimalne sanie je uplne ine. Tesnenie pod hlavu moze mat inu hrubku. Pocet tesneni (o 4ventily naviac). Uprimne netusim uplne presne, preto sa snazim dopatrat niekoho zo skusenostami.
Taktiez okrem toho co obsahuje sada tesneni ktoru som linkol, co vsetko bude potrebne / vhodne este vymenit ? Piestne kruzky ?
Auto je momentalne denne pouzivane, takze dlhsie ako par dni bez neho byt nemozem. Motor teda von nie je a ani to nie je v kratkej dobe planovane. Kompresiu som meral, 3valce 196psi 1den valec 190. Co je myslim fayn.
Vdaka Rampa za link ak by bolo nieco treba riesit dodatocne, nepodarilo alebo nemalo to zmysel kupovat, mozno aj vyuzijem.
Update: Zatial cca 250 eur so vsetkym origo toyota.
Vdaka Rampa za link ak by bolo nieco treba riesit dodatocne, nepodarilo alebo nemalo to zmysel kupovat, mozno aj vyuzijem.
Update: Zatial cca 250 eur so vsetkym origo toyota.
Takze primarny problem, preco som zhanal komplet sadu tesneni je unik oleja cez tesnenie/gufera ventilov. Nastastie sa mi podarilo zistit, ze ST/BT ma tieto tesnenia totozne s napr.Priusom. Objedna sa teda to (ine su sacie, ine vyfukove) a pripadne dalsie veci budu riesene uz celkovo pocas GO.
Dam potom vediet ci pomohlo, piestne kruzky chcem menit az pocas GO.
Dam potom vediet ci pomohlo, piestne kruzky chcem menit az pocas GO.
- OndraPce
- Navigátor
- Kontaktovat uživatele:
Právě jsem o víkendu s kamarádem dodělal repas motoru, kdy mě auto žralo sakra hodně oleje. Problém byl skutečně v guferech ventilu a samozrejmě bylo potreba poradne prelapovat ventily, jelikoz vejfukovy byly podobneho tvaru jako zenska pomucka k uspokojovani
a to neprehanim, takze doporucim poradne ventily prelapovat a prolejvat hlavu hlavne, aby se videlo, jesli netecou. Pri sundani hlavy me z nich tekl olej jak kdyby to byl mazaci kanalek, po prelapovani ani kapka
takze hodne stesti preju, ale nebyla to tak zla prace. S krouzkama bych pockal bejt tebou, taky sem si myslel ze moje budou v haji, ale nebyly, zkousel sem do valcu lejt benzin a pozorovat jak utika..a drzel se
a to opakuju, ze moje spotreba oleje byla klidne i litr na 200 km 
Jakej to byl prosimtě motor, 4A FE nebo 4E FE ?OndraPce píše:Právě jsem o víkendu s kamarádem dodělal repas motoru, kdy mě auto žralo sakra hodně oleje. Problém byl skutečně v guferech ventilu a samozrejmě bylo potreba poradne prelapovat ventily, jelikoz vejfukovy byly podobneho tvaru jako zenska pomucka k uspokojovania to neprehanim, takze doporucim poradne ventily prelapovat a prolejvat hlavu hlavne, aby se videlo, jesli netecou. Pri sundani hlavy me z nich tekl olej jak kdyby to byl mazaci kanalek, po prelapovani ani kapka
takze hodne stesti preju, ale nebyla to tak zla prace. S krouzkama bych pockal bejt tebou, taky sem si myslel ze moje budou v haji, ale nebyly, zkousel sem do valcu lejt benzin a pozorovat jak utika..a drzel se
a to opakuju, ze moje spotreba oleje byla klidne i litr na 200 km
Toyota Corolla G6 1.4 1998 EX
Toyota Corolla G6R 1.6 1999
Lexus IS250 2005
Toyota Corolla G6R 1.6 1999
Lexus IS250 2005