Tak Avensis pipa, ne, ze ne...
Tak Avensis pipa, ne, ze ne...
...a hned trikrat po sobe. Akorat musite udelat hodiny o 180... u normalniho smyku nepipne;)
Avensis T25, 2.2 DCAT, wagon, 2007 

Tak tak, trošku zablbnout volantem a hned píp píp píp. Když je trocha sněhu a najíždím ke garáži, tak si občas dávám nájezd přes ručku, a jak nechám trochu plynu na korekce, už to pípe...
Toyota Avensis Combi 2.2 D-CAT 130kW r.v. 2006 - 05/2012 sold
Chrysler 300C 5,7 HEMI V8 - 04/2013 sold
Dodge Magnum 5,7 HEMI V8
Dodge Magnum 5,7 HEMI V8
Parkoviste, prazdny, ledovaty, idealni;)
ztnext píše:...to zdaleka nemusí být hodiny o 180°, stačí i hehké uklouznutí do boku, nebo jen smyk zadních kol.
No to prave ne. Ja celkem rad parkuju smykem a minimalne do 90st otoceni auta smykem zadnich kol ani nepipne.reitmeier píše:Tak tak, trošku zablbnout volantem a hned píp píp píp. Když je trocha sněhu a najíždím ke garáži, tak si občas dávám nájezd přes ručku, a jak nechám trochu plynu na korekce, už to pípe...

To mě jo. Teď ještě jestli myslíme stejné pípání. Ono to pípá když je aktivovaný prokluz a zároveň bliká kontrolka prokluzu na displeji. Je to jen takové lehké pípání, které se při zapnutém rádiu lehce přeslechne.
Možná to má ještě jiné pípání při velkém smyku, jak píšeš. Jak bude víc sněhu a víc místa, tak to musím taky zkusit rozjet a dát 180st.
Možná to má ještě jiné pípání při velkém smyku, jak píšeš. Jak bude víc sněhu a víc místa, tak to musím taky zkusit rozjet a dát 180st.

Dodge Magnum 5,7 HEMI V8
Dodge Magnum 5,7 HEMI V8
Pip-pip-pip. Nijak zvlast hlasity to neni.reitmeier píše:To mě jo. Teď ještě jestli myslíme stejné pípání. Ono to pípá když je aktivovaný prokluz a zároveň bliká kontrolka prokluzu na displeji. Je to jen takové lehké pípání, které se při zapnutém rádiu lehce přeslechne.

awe_cz píše:Parkoviste, prazdny, ledovaty, idealni;)
ztnext píše:...to zdaleka nemusí být hodiny o 180°, stačí i hehké uklouznutí do boku, nebo jen smyk zadních kol.No to prave ne. Ja celkem rad parkuju smykem a minimalne do 90st otoceni auta smykem zadnich kol ani nepipne.reitmeier píše:Tak tak, trošku zablbnout volantem a hned píp píp píp. Když je trocha sněhu a najíždím ke garáži, tak si občas dávám nájezd přes ručku, a jak nechám trochu plynu na korekce, už to pípe...
Tak to bude někde chybička.

Avensis T-25 1.8VVTi 95kW
Mě to pípá u protikluzu i u stabilizace. A někdy taky na suchu. Holt má to velkej krouťák a výkon. Když je nějaká blbá křižovatka a člověk musí vystřelit, tak díky turbo-efektu mám už předšlápnuto na plynu, a to pak hrabe na jedničku, dvojku a na trojku si to ještě kvíkne. Sice to už většinou není třeba tak moc kotlit ale v tu chvíli si to vždycky užívám, ten zátah a zatlačení do sedadla... A přítelkyně má vždycky taky nějaká komentář, který mi za to stojí 

Dodge Magnum 5,7 HEMI V8
Dodge Magnum 5,7 HEMI V8
- mrazik
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Prokluz je naladeny dobre, ale stabilizace zasahuje nekdy brzo, zvlaste pokud ma clovek v lete dobre pneumatiky, tak pretizeni pro stabilizaci uz je vetsi a pribrzdi zadni kolo, pac si mysli, ze jde do smyku.
V zime by slo s avensisem krasne driftovat, i kdyz je to predokolka - bavim se o kombiku. Staci projizdet kruhacem nebo v zatacce trhnout volantem a uz jde zadek krasne do smyku.
Jinak me take pipa i u prokluzu, ale jen pokud musi zasahnout vice, pokud se kola jen trochu protoci, pak zablika konrolka, ale nepipa.
EDIT : Bavil jsem se s kamaradem a pokud zacne stabilizace piskat, pak to znamena, ze uz to stabilizace nevyresi a je cas opustit vozidlo - neco jako ESCAPE u letadla
V zime by slo s avensisem krasne driftovat, i kdyz je to predokolka - bavim se o kombiku. Staci projizdet kruhacem nebo v zatacce trhnout volantem a uz jde zadek krasne do smyku.
Jinak me take pipa i u prokluzu, ale jen pokud musi zasahnout vice, pokud se kola jen trochu protoci, pak zablika konrolka, ale nepipa.
EDIT : Bavil jsem se s kamaradem a pokud zacne stabilizace piskat, pak to znamena, ze uz to stabilizace nevyresi a je cas opustit vozidlo - neco jako ESCAPE u letadla

Naposledy upravil(a) mrazik dne čtv 09.02.2012, 12:06, celkem upraveno 2 x.
Toyota Avensis Kombi 2.0 D-4D 93kW - bejvávalo
Honda Jazz 1.4 CVT
Honda Jazz 1.4 CVT
Jo, driftuje mi pekne. Jinak to, co popisujes s pipanim, sedi. Mirne korekce jsou bez pipani.mrazik píše:V zime by slo s avensisem krasne driftovat, i kdyz je to predokolka - bavim se o kombiku. Staci projizdet kruhacem nebo v zatacce trhnout volantem a uz jde zadek krasne do smyku.
Jinak me take pipa i u prokluzu, ale jen pokud musi zasahnout vice, pokud se kola jen trochu protoci, pak zablika konrolka, ale neblikne.