Studený strat!Je to tu znovu a zase ! !!

vše ohledně modelové řady Rav 4
Odpovědět
DoG
Člen Týmu

Studený strat!Je to tu znovu a zase ! !!

Příspěvek od DoG »

:evil: :evil: Tak mám za sebou 2 opravdu nepříjemné startování....Podařilo se mi to až na 12ctý pokus! Pročítal jsem si topic věnovaný tomu.Problém by měly vyřešit nové SCV ventily?Mohli by jste mi to prosím někdo potvrdit ať vím,že po tom snad už bude klid ? Měnil jsem úplně vše,čištění palivového všeho...Jen ty žhaviče ještě ne,ale tím to údajně nejspíš nebude.Předchozí majitel má jediné štěstí,že žije někde daleko,jinak bych mi utrhl palici!!! :evil: :evil: Hezký večer všem ! :)
__Rav4 D4D 2.0 / r.v.04__
ex.chrysler voyager 2.5 TD
ex.fiat brava 1.4 SX
cizek39
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

studený start

Příspěvek od cizek39 »

Zdravim, mám Previi d4d a už to znám také. Moc dobré, zejmena na chalupě na horách bez nabíječky...
pumpel
Člen Týmu

Příspěvek od pumpel »

Mal som podobný problém a to hlavne v zime, s tým že keď som konečne naštartoval auto niekedy ostalo v nudzovom režime a nešlo viac jak 50 a ešte svietila kontrolka motora. Výmena ventlov pomohla.
DoG
Člen Týmu

Re: studený start

Příspěvek od DoG »

cizek39 píše:Zdravim, mám Previi d4d a už to znám také. Moc dobré, zejmena na chalupě na horách bez nabíječky...
Nezávidím.Doporučuji rychle s tím začít něco dělat(tankování lepší nafty+aditiva popř.vyměnit pal.filtr)
ex.fiat brava 1.4 SX
DoG
Člen Týmu

Příspěvek od DoG »

pumpel píše:Mal som podobný problém a to hlavne v zime, s tým že keď som konečne naštartoval auto niekedy ostalo v nudzovom režime a nešlo viac jak 50 a ešte svietila kontrolka motora. Výmena ventlov pomohla.
Co paliv.filtr měnil jste? SCV ventily budu nejspíš teď měnit já..údajně by to mělo problém vyřešit...
ex.fiat brava 1.4 SX
DoG
Člen Týmu

Příspěvek od DoG »

Jinak auto už jsem nenastartoval vůbec... :-( Dnes jsem byl v servise a v pátek auto odvážím.Od pondělí se na to mechanici vrhnou...Dám vědět co a jak.
ex.fiat brava 1.4 SX
SiliuS
Člen Týmu

Příspěvek od SiliuS »

Kamo ja mam opacny problem.Mam benzinak a ten aj pri momentalnych mrazoch -12 chyta na prvu supu,ale ako nahle sa zohreje,tak uz tak dobre nestartuje :shock: Nechapem.
Conquest
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Dnesni start

Příspěvek od Conquest »

Ty blaho, dnes startovat v -18 stupnich, po tydnu nejezdeni... no .. nekdo radil, ze to chce treba 2x az 3x nahrat svicky... ja to zkusil se zahrevem na poprve, nejdrive prvni sekundu dve ten motor mel otacky asi jako diesel vlak a pak uz bez problemu... jen spojka sla priserne tezko..jako by zamrzla...
jinak od zacatku tam pridavam bud VIF zimni a nebo tankuji vervu..
2007/100kW
RAV4, 2007, D2D, 100kW
Odpovědět

Zpět na „Rav 4“