Avensis 2012 - audio ve výbavě Luna
Avensis 2012 - audio ve výbavě Luna
Zdravím vespolek,
pár dní proháním nový Avensis D4-D 2,0l ve výbavě Luna a několik věcí ve srovnání s modelem z roku 2007 mě zarazilo. Hlavně nastavení audia, které úplně chybí (basy, výšky, vyvážení, ...). Jestli to čte nějaký majitel nového Avensise, může mi potvrdit (nebo vyvrátit)?
Auto je jinak celkem dobré, ale v některých detailech bych řekl, že došlo regresi, nebo jsem úplně nepochopil ovládání. Výměnu zkušeností bych docela uvítal. Díky všem
pár dní proháním nový Avensis D4-D 2,0l ve výbavě Luna a několik věcí ve srovnání s modelem z roku 2007 mě zarazilo. Hlavně nastavení audia, které úplně chybí (basy, výšky, vyvážení, ...). Jestli to čte nějaký majitel nového Avensise, může mi potvrdit (nebo vyvrátit)?
Auto je jinak celkem dobré, ale v některých detailech bych řekl, že došlo regresi, nebo jsem úplně nepochopil ovládání. Výměnu zkušeností bych docela uvítal. Díky všem
@miop: ve starém, dobrém Ave jsem problém neměl. V novém se to nastavuje přes dotykovou obrazovku (systém Touch), kde mám volbu Audio settings sice zobrazenou, ale nepřístupnou.
Včera večer jsem si před spaním znova prošel manuál a napadlo mě, že ta volba byla nepřístupná, protože nebyl aktivní žádný zdroj audia. Píšou, že vyvážení atd. se nastavuje pro každý zdroj samostatně.
Včera večer jsem si před spaním znova prošel manuál a napadlo mě, že ta volba byla nepřístupná, protože nebyl aktivní žádný zdroj audia. Píšou, že vyvážení atd. se nastavuje pro každý zdroj samostatně.
jeste dotaz
nazdarek, chtel jsem se zeptat k tomu audiu - to tam mas ten posledni model Toyota Touch? Totiz zjistuji zatim jen teoteticky, jake to je a jestli se to da vymenit v tom mem- modelu. protoze to prehistoricke radio v T27 mi leze krkem.............. Uz jsem premyslel ,ze zalozim nove vlakno, jen jestli neni brzo na tento dotaz......
toyota avensis wgn 2,0 d4d ,2017
Re: jeste dotaz
Tiez som sa nato pytal v servise a vraj to mozne je. Touch and go no problem + je za polovicnu cenu ako systemy original pre T27bobanakis píše:nazdarek, chtel jsem se zeptat k tomu audiu - to tam mas ten posledni model Toyota Touch? Totiz zjistuji zatim jen teoteticky, jake to je a jestli se to da vymenit v tom mem- modelu. protoze to prehistoricke radio v T27 mi leze krkem.............. Uz jsem premyslel ,ze zalozim nove vlakno, jen jestli neni brzo na tento dotaz......
Toyota Avensis T27 2.0 D4D combi
touch and go
No ja psal na import do prahy a ti vedeli houby.... mas prosim te ceny, mi by stacilo jen touch - bez navi.... Ale jestli je to za polovic....
Re: touch and go
Výbava na želanie : http://www.toyota.sk/Images/Avensis%20M ... 096294.pdfbobanakis píše:No ja psal na import do prahy a ti vedeli houby.... mas prosim te ceny, mi by stacilo jen touch - bez navi.... Ale jestli je to za polovic....
Toyota Avensis T27 2.0 D4D combi
touch&go
Diky za info - cenik. Jen mam vazne obavy aby ta cena nebyla platna jen pri koupi noveho vozu, nebo jsi se na to ptal, jestli to prodaji i extra.? Vazne o tom uvazuji, navic za ty penize je to dobre+neco za praci. Je ale zajimave ,ze nenabizeji jen Toyota Touch - to je to same ale bez navigace. ja jsem ve Vidni,tak az bude chvilka zajdu se zeptat do Frey.
Co se týče navigace v Touch&Go, tak osobně bych ji nebral. Jednak se mi zdá moje staré dobré Mio s čerstvým SW lepší a taky si můžu vybrat mapy od různých dodavatelů. Pro někoho má integrovaná navigace určitě významné plusy, ale co by mi rozhodně vadilo, že na ten zabudovaný display není pořádně vidět, když na něj svítí slunce. Na Mio si můžu nasadit stínítko, ale na Touch&Go nenasadím nic...
touch & go
No tak to si to jeste rozmyslim protoze duvod te vymeny byl v tom, ze na ten stavajici display taky moc neni videt, ale jestli to bude stejne...... Navic mi dnes psali z Toyoty,ze Touch&Go se da objednat jen k novemu vozu...
jeste me napadlo ,ze vyzkousim antireflexni folii. Navigaci nepotrebuji,zatim jsem se neztratil
jeste me napadlo ,ze vyzkousim antireflexni folii. Navigaci nepotrebuji,zatim jsem se neztratil