hehe to nebol umyseljozohuzo píše:ja mam yarisa 1,33 09 ročnik a mam tam 75 Ah.
Baterie & Yaris
mám Yardu 06_2001.Do dnešního dne je baterka stále origináljosuk píše:tak já mám pátou zimu a baterku jsem nikdy nedobíjel.. podle mě v zimě stačí aspon tak dvakrát do měsíce nějakou delší štreku mimo město a dobije se.
Kdo jezdí jen krátké vzdálenosti v zimě s ventilátory naplno, odmlžováním a vyhřívanými sedadly.... tak to je samozřejmě něco jiného
koukám, co jsem tu psal před třemi roky... Mám ji ještě!! Delphi. Se zeleným okem.MIZ píše:mám Yardu 06_2001.Do dnešního dne je baterka stále origináljosuk píše:tak já mám pátou zimu a baterku jsem nikdy nedobíjel.. podle mě v zimě stačí aspon tak dvakrát do měsíce nějakou delší štreku mimo město a dobije se.
Kdo jezdí jen krátké vzdálenosti v zimě s ventilátory naplno, odmlžováním a vyhřívanými sedadly.... tak to je samozřejmě něco jinéhoauto jezdí po městě léto zima každý den cca 30-50km. řemen originál a třeba dnes bylo -18-start napoprvé. Tu baterku by stálo vrátit výrobci s děkovným dopisem.
-
jakubbukaj
- Navigátor
Zdar,nevím jak to je když vytáhnu baterku co se stane(zakoduje se radio nebo něco jiného.Mám baterku cca 3,5 roku a napadlo mě,že když jednou odejde jak ji mám přehodit.Jestli nevadí odpojení kabelů a následné zapojení.Dík za radu.jakubbukaj píše:otazka:
je dobry napad vyberat v tychto mrazoch (-30°C) na noc bateriu z auta? Ake su pre a proti?
"BUBBLE" 08/12, Toyota Yaris NG11 5HB 1.0 VVT-i 5M/T Active, 5,5 lt/100 km
kód do rádia? - to záleží na konkrétním rádiu, co vím tak originál rádia snad kódovaný nejsou
při odpojení baterky, které trvá maximálně pár minut se mně hodiny nevynulují, při delším odpojení je ale musím znovu nastavit a vyladit rádio.
a prodlužovat životnost něčeho, co je beztak dost dlouhý....??
Otázka, no nevím, spíš bych se bál, že mi upadne apod. a špatný kus odejde tak jako tak. Nevyndaval bych jí, pokud to není nutný.
při odpojení baterky, které trvá maximálně pár minut se mně hodiny nevynulují, při delším odpojení je ale musím znovu nastavit a vyladit rádio.
a prodlužovat životnost něčeho, co je beztak dost dlouhý....??
taky sem už dlouho neviděl kodované radia, tohle se používalo dávno dávno
v době integrovaných potvor je to zbytečné
Naposledy upravil(a) kubad dne čtv 02.02.2012, 12:29, celkem upraveno 1 x.
New Yaris 1.33 Style Dual VVT-i Multidrive S mé drahé polovičky
01/2012
Hyundai IX55 3,0 V6 Automat Premium
06/2010
Hyundai IX55 3,0 V6 Automat Premium
06/2010