pevně věřím že v tomhle případě bazar... už jen proto že prodejce se nebál lhát do očí což jsem přesně vědět že prostě kecá ale avík byl tak krásnej že jsem to musel přehlídnout...Jirka píše:A myslíš,že za to může ten bazar????
Co třeba původní majitel.
jirka
Servisní historii vozu online
Toyota Avensis 2,0D4-D 81kw
r.v. 2001 sedan...
r.v. 2001 sedan...
- extremehany
- Věčnej rejpal
pokud máš kupní smlouvu s uvedými km při koupi můžeš po nich chtít slevu nebo jinak hrozit žalobou. je to podvod za několik desítek tisíc, takže trestný čin! a navíc se jedná i o zkreslení měřidla, které je cejchované, to by zajímalo i úřad metrologoe, potažmo ministerstvo průmyslu a obchodu...
Toyota Avensis Combi 2,2 D-4D 110 kW 2008
Toyota Auris TS 1,6 VVT-i M/T - 2018
Toyota Auris TS 1,6 VVT-i M/T - 2018
- extremehany
- Věčnej rejpal
Také by mě to zajímalo...feronovak píše:Existuje takato stranka pre nemecko ? Rad by som si pozrel historiu svojeho auta a ci to sedi s technickou co som dostal.
Avensis T25 FL kombi 1.8 VVTi automat(HDM)
Nejsem natolik bohatý, abych si kupoval předražené věci.
stani.1blog.cz
stani.1blog.cz
Zjištění servisní historie ITA
Vážení, rozhodl jsem se za pomoci překladače google napsat žádost o zaslání servisní historie přímo do servisu toyota v Itálii. Uvidíme co z Taliánů vyleze. 
Corolla Verso 2,2,D4D,130kw
-
Mudshark Tom
- Člen Týmu
Já jsem po koupi Avika v bazaru (po prvním majiteli z Holandska) napsal na adresu servisu dle servisní knížky do Holandska žádost o zaslání servisní historie, k mému překvapení jsem zjistil, že je stočeno asi 20 tisíc km, na druhou stranu že byl v záruce v cca 100 tkm vyměněn polomotor + další informace. Když jsem to ukázal bazaru, dali mi slevu 20 tis. Kč, ale má důvěra v bazary je na bodu mrazu.
-
Mudshark Tom
- Člen Týmu
Odpověď z Itálie
Napsal jsem žádost o doložení servisní historie do toyoty v itálii podle servisní knížky a oni mě ve vší slušnosti odepsali,že bez svolení původní majitelky mě v podstatě nesdělí vůbec nic. Že prý by to bylo podle nějakého § bla,bla, porušování osobních údajů atd.
Jen mě potvrdili základní data a poslední servis ,takže vzhledem k tomu,že auto má těsně po záruce by mohli km +- sedět .
Jen mě potvrdili základní data a poslední servis ,takže vzhledem k tomu,že auto má těsně po záruce by mohli km +- sedět .
Corolla Verso 2,2,D4D,130kw
Jsou na tebe domluvení 
T27 Avensis 1.8 Valvematic Multidrive S/2009/
když pijete se mnou pijete s Mírou

http://moje.auto.cz/m5t/avik.html
když pijete se mnou pijete s Mírou

http://moje.auto.cz/m5t/avik.html
Re: Servisní historii vozu online
Dík za info, o tom jsem netušil, každopádně takové snahy výrobců vítám.jirkal píše:Toyota Motor Czech/Slovakia uvolnila na svých webových stránkách Servisní historii vozu online. Informace jsou z dat české a slovenské pobočky, tzn. auto musí alespoň jezdit v ČR nebo SR do autorizovaného servisu, aby se něco zobrazilo. Vše zadávaly servisy(pokud se jim chtělo) od cca roku 2008.
Přístupné na http://www.toyota.cz v menu Servis & Příslušenství -> Servisní historie on-line
Nebo přímo: http://historievozu.toyota.cz/carinfo.aspx
Mrkni taky na Toyota VIN dekóder kde jsou i výsledky několika evropských policejních databází + leasingovky. Doporučuju před koupí pořádně proklepnout.
je mozne takto zjistit historii v nemecku online ?
ex. AV T25 2004 2.0 benzin liftb
ex. Celica T23 VVTi-L
ex. AV T25 2003 1.8 benzin liftb stříbrná
ex. Celica 6 gen. 1994 2.0 129 kW coupe modrá
ex. Paseo 2 gen. 1996 1.5 coupe červe
ex. Corolla E11 1997 1.3 liftb žlutá
ex. Corolla E9 1987 1.3 hatchb červe
ex. Celica T23 VVTi-L
ex. AV T25 2003 1.8 benzin liftb stříbrná
ex. Celica 6 gen. 1994 2.0 129 kW coupe modrá
ex. Paseo 2 gen. 1996 1.5 coupe červe
ex. Corolla E11 1997 1.3 liftb žlutá
ex. Corolla E9 1987 1.3 hatchb červe
Re: Servisní historii vozu online
Avensis T25 FL kombi 1.8 VVTi automat(HDM)
stani.1blog.cz
stani.1blog.cz