PČR měří tonovana skla :)

Tlachání o všem - bez zaměření!
Odpovědět
Yokohama
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yokohama »

Jimmi píše:
m5t píše:
Yokohama píše:... Mám stres z toho když na mě furt lidi čumí :D u nás s tím taky každej straší...
To bys měl léčit :mrgreen:
Jenže to, že je paranoidní, ještě neznamená, že na něj každý nečumí 8)
a pak když to tady čtu tak se hoši podívejte čím jezdíte :lol: a pak se podívej čím jezdím já, já mám taky sračku na denníí ježdění kde mě ani nenapadne nic zatmavovat....ovšem když ti řve výfuk tak je lepší se schovat za folii :wink:
Yokohama
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yokohama »

biscuit píše:
Yokohama píše:Zbytečně se omezujem kravinama a myslím, že to má pak i vliv na ekonomiku.
hlavne to ma vliv na lidi, kterych mysleni se hybe podle smeru vetru bulvaru. tmavy folie jsou prece mafiansky :-D :lol: vsechny ty tunery pozavirat, je to verbez :-D
Yokohama píše:...ovšem když ti řve výfuk tak je lepší se schovat za folii :wink:
to nechapu, ty se snad stydis za svuj vejfuk, ze mas potrebu se schovavat?
Je to přesně jak říkáš, mám auto za kterým se otáčej lidi a jezdím ním víceméně denně. První týden, možná měsíc tě zájem těší ale pak už o to nestojíš, asi nebudu sám...ale samozřejmě se mi i to auto pak líbí víc a je tam víc důvodů že...
Jimmi
Věčnej rejpal

Příspěvek od Jimmi »

biscuit píše: ...neprijemny je mi to z duvodu ohleduplnosti k ostatnim rano pred barakem...
Jo, taky někdy po ránu nevypadám úplně nejlíp :D
LB hyaku ichi 百一 4E-FE 1332/65kW modrá o->
HB 4E-FE 1332/55kW červená o+
VAZ 2103 1500/49kW bílá
Jimmi
Věčnej rejpal

Příspěvek od Jimmi »

Takhle jsem jednou vpodvečer rozháněl dav pravděpodobně italských turistů v Práglu u Hlavního nádraží, v Opletalce. Manželka měla u červené uražené koleno u výfuku a tak to mělo též podobný zvuk. A tam se po ulici ploužil dav výše jmenovaných, zabírali skoro celý jízdní pruh. Já to fakt jenom trochu přišlápnul těsně za nimi, abych je na sebe upozornil, nic tak zlého nezamýšleje. Nicméně se ozvalo zapištění od předních kol a zvuk asi jako když startuje stíhačka. Panečku, ti ale rychle utíkali....! 8)
VAZ 2103 1500/49kW bílá
m5t
Věčnej rejpal

Příspěvek od m5t »

Přijde mi to jak diskuse kuřák versus nekuřák :evil: že někoho otravuji ? vystřel si oko,kašlu na vás, je přece svoboda a nikomu do toho nic není co dělám, že. Na život přece nepotřebuji poučky,nařízení,kontroly,"šikanování" apod, stačí víc ohledu vůči ostatním,vůči okolí, jenže to se u nás nenosí :( proto pak nadáváme na tzv. šikanu, asi to jinak nejde, bohužel . Např.jezdím na chalupu a pro mě neexistuje abych vytáhl v neděli sekačku, jenže jiné to napadne(dokonce i místní) jsou na to stížnosti a následuje co ? vyhláška obce zakazující věškeré takové aktivity ve svátek, někdo to pochopí jiný vypění co je to za buzerace,na svém pozemku si přece může dělat co chce (svobodně)sekat,řezat,pálit seno apod- jenže on se ten hluk a smrad nezastaví u jeho plotu,ale jde dál. Prostě moje svoboda končí tam kde začíná svoboda toho druhého a naopak .
T27 Avensis 1.8 Valvematic Multidrive S/2009/
když pijete se mnou pijete s Mírou :-) Obrázek
http://moje.auto.cz/m5t/avik.html
emkádvojka
Člen Týmu

Příspěvek od emkádvojka »

m5t píše:Přijde mi to jak diskuse kuřák versus nekuřák :evil: že někoho otravuji ? vystřel si oko,kašlu na vás, je přece svoboda a nikomu do toho nic není co dělám, že. Na život přece nepotřebuji poučky,nařízení,kontroly,"šikanování" apod, stačí víc ohledu vůči ostatním,vůči okolí, jenže to se u nás nenosí :( proto pak nadáváme na tzv. šikanu, asi to jinak nejde, bohužel . Např.jezdím na chalupu a pro mě neexistuje abych vytáhl v neděli sekačku, jenže jiné to napadne(dokonce i místní) jsou na to stížnosti a následuje co ? vyhláška obce zakazující věškeré takové aktivity ve svátek, někdo to pochopí jiný vypění co je to za buzerace,na svém pozemku si přece může dělat co chce (svobodně)sekat,řezat,pálit seno apod- jenže on se ten hluk a smrad nezastaví u jeho plotu,ale jde dál. Prostě moje svoboda končí tam kde začíná svoboda toho druhého a naopak .
:thumbsup: asi tak ...
2.8 r.v.1982 Corolla rok 1980
2.8 r.v. 1984
2.8 r.v. 1984
Jimmi
Věčnej rejpal

Příspěvek od Jimmi »

S tím plně souhlasím, m5t.

Jenom dodám, že s těmi Italy to byl z mé strany dost ojedinělý incident. Samozřejmě toho nelituji 8)
VAZ 2103 1500/49kW bílá
Rampa89
Věčnej rejpal

Příspěvek od Rampa89 »

m5t> Prosimtě, co těm lidem brání jít a slušně se zeptat dotyčného co seká, řezá, hulí, zda by toho nemohl nechat? Proč stížnosti? Proč vyhlášky?
Holomek!
m5t
Věčnej rejpal

Příspěvek od m5t »

Stížností obyčejně předchází sousedská prosba, stížnost na obec je už zoufalý pokus o klid po celotýdenní rachtě aspoň v neděli(já ctím i sobotu),chtěl jsem jen naznačit že bezohlednost se stává normou a slušnost je považována za hloupost.
T27 Avensis 1.8 Valvematic Multidrive S/2009/
když pijete se mnou pijete s Mírou :-) Obrázek
http://moje.auto.cz/m5t/avik.html
aczasa
Věčnej rejpal

Příspěvek od aczasa »

A pod to se bohužel podepíšu kdykoliv.... Ač obvykle na straně těch hloupých...
Back in Czech.
Nohis
Řidič

Příspěvek od Nohis »

radys03 píše:jelikož jsem pořídil auto s nehomo... foliemi začím se o to zajímat... Zadní folie musí mít homologaci nebo se jedná pouze o přední dveře(a čelní sklo)?
Správně by jsi měl mít všude nalepené atesty a k tomu kartu. Když ovšem nebudeš provokovat předkem, tak by ti mělo stačit sehnat jen tu kartu.
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

Mno tak bude míň mafiánů :lol: stejně těch škodovek začouzených jezdí až moc a to mafoši nebyli, nejsou a nebudou :lol: Na druhou stranu je to totálně trapnej pokus, ba přímo atakování soukromí... asi tak jako by někdo najednou nařídil, že každej kdo má žaluzie na oknech je musí neprodleně sundat... a záclony taky... aby se nám všichni mohli dívat až do prdelí a my navzájem. :lol: trapnost velebnosti...
Je pár magorů co maj boční tmavý až moc... jo ty ať si někdo podá... tim ale myslim totálně černý okna... kdy nevidíš do zrcátek ani ve dne. Při optimálním zatmavení, což nevim kdo a jakým způsobem stanovil přesnou hodnotu podle přístroje... kašlu na to, moje zatmavení je optimální... atest sem nikdy neřešil a už ani nemusim okej... ale prostě optimální znamená, že v noci do auta neni vidět, odrazuje to vysmahlý fetky, v létě se neudusim vedrem, interier neni vyšisovanej sluncem- je pořád jako novej a nepotřebuju klimu a navíc je lepší akustika v autě... auta mě neoslňujou v noci a jo vypadá to dobře a cejtim se příjemně, chráněnej, mam rád temnotu. tečka
Zajímavý bude STK... asi bude potřeba stáhnout okna jako vždy, ale navíc nastavit windows LOCK a přes zamáčklej čudlík natáhnout kus plastu, nebo odpojit elektriku :-) comedy central :lol:

Tmavý folie se daj přirovnat psychologicky k firewallu /anti spy-ware softwaru... a přijde mi to, jako by system útočil na mý pc... asi tak protože podle normy (to známe z komunismu) podle normy přístroje je muj firewall možná moc účinnej a kamery mě nezaznamenaj dokonale, jak microsoft potřebuje :lol: taktak nějak, chyběj data.... mý data jsou mý data... ne systemový data... firewall zůstane :lol:

Co vim, tak v německu jsou totálně zakázaný folie na bočních oknech, (možná bych tam prošl jen díky kouzlu osobnosti celicy... ale) takže kopírujem je? No kdybysme kopírovali je, tak ale máme ovšem možnost mít miniaturní/micro přední spz... což nemáme... takže vo co tady go? jen o buzeraci a inkaso, což víme všichni :lol: nein ich verstehe ništ diese šaizung system fatal error
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
KarlosCZ
Věčnej rejpal

Příspěvek od KarlosCZ »

m5t: to je hezke ze ctis klid v sobotu a nedeli, ale jak seces travu, pripadne ostatni prace? pres tyden nebo vsechno stihas v patek?

na moji bejvaly chate takhle argumentovali mistni, ze tu ma bejt o vikendu klid a porad nekokazali pochopit ze oni kdyz tam bydli tak pro ne skutecne neni problem vytahnout sekacku treba v utery odpoledne, ale ja kdyz prijedu na vikend tak toproste musim udelat o vikendu
EX: Corolla E12 1.6 VVTi 5d
EX: Yaris I 1.0 VVTi 5d
EX: Avensis T25 2.2 D4D D-Cat Exclusive Combi
Yokohama
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yokohama »

KarlosCZ píše:m5t: to je hezke ze ctis klid v sobotu a nedeli, ale jak seces travu, pripadne ostatni prace? pres tyden nebo vsechno stihas v patek?

na moji bejvaly chate takhle argumentovali mistni, ze tu ma bejt o vikendu klid a porad nekokazali pochopit ze oni kdyz tam bydli tak pro ne skutecne neni problem vytahnout sekacku treba v utery odpoledne, ale ja kdyz prijedu na vikend tak toproste musim udelat o vikendu
To je bohužel pravda, často na sekání chaty zbyde sobota nebo neděle. Nejlepší je mít chatu někde na samotě, pokud je to osada samozřejmě z toho číší problémy, někdo chce klid, vadí kouř atd...čím dál budu od lidí tím míň problémů :wink:
KarlosCZ
Věčnej rejpal

Příspěvek od KarlosCZ »

Yokohama píše: To je bohužel pravda, často na sekání chaty zbyde sobota nebo neděle. Nejlepší je mít chatu někde na samotě, pokud je to osada samozřejmě z toho číší problémy, někdo chce klid, vadí kouř atd...čím dál budu od lidí tím míň problémů :wink:
s tim souhlasim, cim dal od lidi tim lip... nejlepsi byli taky sousedi kteri pyskovali ze delam hodinu kraval se sekackou, ale cely odpoledne jim vriskalo na zahrade 5 vnoucat, to uz pak je ok... on tam byl obecne problem s tim ze jsem z PRAHEEEEE, protoze sme chteli vrtat studnu a uz byli sousedi na urade ze se jim bude urcite ztracet voda at se nam to zatrhne... pyskovali ze muj pes honi jejich drubez ktera nalitala na nasi zahradu... ze si stavim pristresek na auto a oni budou mit stin atd.... a vygradovalo to tim ze kdyz uz byla chata na prodej tam sem tam jezdil sekat pravidelne v sobotu v 7 rano :twisted:
EX: Corolla E12 1.6 VVTi 5d
EX: Yaris I 1.0 VVTi 5d
EX: Avensis T25 2.2 D4D D-Cat Exclusive Combi
Odpovědět

Zpět na „Pavlačová plenárka“