Corolla E12 1.4 Problemy/Dotazy
- 
				James-Z
 - Člen Týmu
 - Kontaktovat uživatele:

Tak a ještě asi poslední dotaz, jak postupovat v bazaru při uplatnění skryté závady. V zápisu o tech. stavu vozidla od bazaru mám uvedeno, že spotřeba oleje je v normě (což není) u toho by problém být nemusel, ale u převodovky mám, že je hlučná a stav úměrný provoznímu stáří. Navíc už mám už v autě jinou, vyměněnou... Takže jak postupovat, čím se ohánět a ideálně jak z nich něco dostat, aniž by mě vyprovodili už po prvním slově ?

Toyota Corolla E12 1.4 VVT-i r.v. 2002

- 
				James-Z
 - Člen Týmu
 - Kontaktovat uživatele:

Díky alespoň za ty okénka, jdu to zkusit, když už nicMichal_F6 píše:1. olej netuším
3. okynka jdou nastavit. Mel jsi zrejme odpojenou baterii po delsi cas. Takze zkus drzet tlacitko v hornim dorazu a pritom zapni zapalovani. az vyjede okno az nahoru tak vypni.. to same pro cestu dolu.. Pripadne opakovat.
M.
Toyota Corolla E12 1.4 VVT-i r.v. 2002

- Ne2d
 - Řidič
 - Kontaktovat uživatele:

tam bude otázka co je to spotřeba v normě.. může to být třeba i litr na tisíc km.. ale možná nějaký koncipient by mohl sepsat nějaké lejstro, zkusil bych uplatnit záruku na bazarové zboží (6 měsíců?) , ale pokud jsi měnil převodovku (což by mě u nově pořízeného auta opravdu zarazilo, když po pár tisících km toto dělá a šel ho vrátit rovnou ), to bude asi složitější..
Asi se to neobejde bez znaleckých posudků atd, nevíc já z principu bazaristům nevěřím, nějaké praktiky jsem měl čest poznat a hádat se je dost o nervy.
Nebo místo tahanic s nejistým výsledkem a dlouhou dobou řešení to nechat opravit, může se stát, že by se podobný spor táhl déle, než vůbec auto můžeš mít..

Asi se to neobejde bez znaleckých posudků atd, nevíc já z principu bazaristům nevěřím, nějaké praktiky jsem měl čest poznat a hádat se je dost o nervy.
Nebo místo tahanic s nejistým výsledkem a dlouhou dobou řešení to nechat opravit, může se stát, že by se podobný spor táhl déle, než vůbec auto můžeš mít..
ten kus by som typol na cca 300tis km a ziadnu udrzbu /vymena oleja v prevodovke min/..
ako vyzeral olej v prevodovke ? cisty alebo hneda spenena "káva" ?

ako vyzeral olej v prevodovke ? cisty alebo hneda spenena "káva" ?
cerstvy majitel E12 r.v.2006 1.6 3ZZ-FE (81kw/6000, 150nm/3800ot.)
5 rokov: Corolla E11 1332cm 4E-FE 63kw,120Nm. 3dv. Luna - plna vybava (made in Japan).
EX - 5 r. Carina E 2.0i 3S-FE 98 KW,183 Nm / model 93 made in Japan

5 rokov: Corolla E11 1332cm 4E-FE 63kw,120Nm. 3dv. Luna - plna vybava (made in Japan).
E12U - dotaz
Zdravím,
věděl bych někdo poradit přesný model autobaterie do Corolly E12U, 1,4 VVT-i , ZZE120L-DHMDKW?
Taky bych rád věděl jestli mám tento model podsvícené tlačítko výstražných světel na palubovce a taky kontrolku zapnutí tlumených světel u tachometru? V mojí Corolle podsvícené není tak jestli je to u všech nebo jen u mne to nefunguje.
DIKY

věděl bych někdo poradit přesný model autobaterie do Corolly E12U, 1,4 VVT-i , ZZE120L-DHMDKW?
Taky bych rád věděl jestli mám tento model podsvícené tlačítko výstražných světel na palubovce a taky kontrolku zapnutí tlumených světel u tachometru? V mojí Corolle podsvícené není tak jestli je to u všech nebo jen u mne to nefunguje.
DIKY
- Ne2d
 - Řidič
 - Kontaktovat uživatele:

ta baterie tady :  http://www.autobaterie-varta.net/konfig ... -01-14911/
e12 nemám, ale zapnutí tlumených (potkávacích) mi to neukazuje. ty výstažný u e11 myslim jsou podsvícený, ale jen když blikaji.

e12 nemám, ale zapnutí tlumených (potkávacích) mi to neukazuje. ty výstažný u e11 myslim jsou podsvícený, ale jen když blikaji.
výstražné světla podsvícené jsou: http://www.toyodiy.com/parts/p_E_2004_T ... ?hl=84330B
co se týče tlumených světel, kontrolku měla myslím až výbava sol-automatická klima atd.

co se týče tlumených světel, kontrolku měla myslím až výbava sol-automatická klima atd.
Celica 1.8 VVT-i 2001

ok
u me "luny" jsou vystrazne origo podsviceny

cerstvy majitel E12 r.v.2006 1.6 3ZZ-FE (81kw/6000, 150nm/3800ot.)