Můžete někdo prosím pomoc?
Chtěl bych koupit originální hlavici řadící páky na Rav4 r.v. 2003.
Tu standartní černou originál doma mám, ale tenkrát šlo v katalogu příslušenství přikoupit ještě „nadstandartní“ a právě tu já hledám.
Asi by mi ji sehnali v originál servise, ale to by předpokládám byla docela pálka, tak bych raději koupil někde jinde za lepší peníze.
Nevíte o něčem?
Hlavice řadící páky Rav4 r.v. 2003
Originál má obj. číslo PZ430-X0170-00 Vzhled třeba tady: http://www.toyota.sk/Images/Rav403_pris ... 270407.pdf
Cena: 1927,- Kč bez DPH a lze ji ještě koupit.
..stačí?
Cena: 1927,- Kč bez DPH a lze ji ještě koupit.
..stačí?
RAV4 2.0 VVTi, 2001, 5D
Kde se dá vyčíst cena podle těch katlog. čísel? Pár věcí by se hodilo.
Dá se sehnat takovej ten nápis VVT-i co mají RAVky od roku 2004 nad bočním blinkrem?
Na straně 11 je obrázek CD radia a jakási navigace na displeji. Dá se ta navigace sehnat? Ví někdo jak to funguje? Bere si to mapu z CD? Funguje to v ČR?
A ještě kontrolní otázka: když je v RAVce CD měnič kde je umístěný?
Dá se sehnat takovej ten nápis VVT-i co mají RAVky od roku 2004 nad bočním blinkrem?
Na straně 11 je obrázek CD radia a jakási navigace na displeji. Dá se ta navigace sehnat? Ví někdo jak to funguje? Bere si to mapu z CD? Funguje to v ČR?
A ještě kontrolní otázka: když je v RAVce CD měnič kde je umístěný?
RAV4 2.0 VVTi 2003 AT
too many questions
1) cena dílů - zavolat servisu Toyota
2) nápis VVT-i - dá, 75443-33380, cena 380,- bez DPH
3) na navigaci tohoto typy se vy**, dnes existuje takových přenosných navigací za pár šupů, že tohle je fosil. To mělo smysl v roce 2000, na jisté druhy navigací (a tohle je jedna z prvních, takže nejspíš ani na tuhle) už nejsou updaty atd atd.
4) CD měnič - nvm, ale obvykle v něm při výměně chrastí, tak jdi za zvujem
1) cena dílů - zavolat servisu Toyota
2) nápis VVT-i - dá, 75443-33380, cena 380,- bez DPH
3) na navigaci tohoto typy se vy**, dnes existuje takových přenosných navigací za pár šupů, že tohle je fosil. To mělo smysl v roce 2000, na jisté druhy navigací (a tohle je jedna z prvních, takže nejspíš ani na tuhle) už nejsou updaty atd atd.
4) CD měnič - nvm, ale obvykle v něm při výměně chrastí, tak jdi za zvujem
RAV4 2.0 VVTi, 2001, 5D