Podivný zvuk z motoru při akcerelaci-corola verso 2.2 r.v.07
Podivný zvuk z motoru při akcerelaci-corola verso 2.2 r.v.07
Koupil jsem před týdnem Corollu verso 2,2D.Najeto 37000km dle servisky i záznamů servisu. Auto je perfektní, jen při silné akcerelaci se ozývá z motoru podivný, ne kovový zvuk. Děje se to nad 2000 otáček. V servisu provedli diagnostiku bez jakýchkoli závad. Prohlédli i sací potrubí a také bez problémů. Kontrolovali i kryty výfukového potrubí a nějaké plasty, vše v pořádku. Problém však přetrvává. Pokud máte někdo podobnou zkušenost a víte co s tím poraďte prosím.
možná máme stejný problém,taky jsem to tady řešil ale odpovědi se mě nedostalo.Mám teda e11 kombi 2001 1,4 vvti o při prudším rozjezdu se ozve takové zahučení,,zakvílení bo jak to nazvat.Mám podezření na spojku ale jsem laik tak nevím.Zatím jezdím a v poho.Neděje se to teda vždy ale sem tam se to ozve.Tak kdyby jsme měli stejný problém a na něco jsi došel tak sem písni pleas. miki.. jo a spojka mě chodí dá se říct normálně zabírá tak u půlky nic neprokluzuje aj když to hučí tak taky zabírá tak nevím......
- Martin_HnN
- Manager Týmu
Re: Podivný zvuk z motoru při akcerelaci-corola verso 2.2 r.
Nazdar,novaklic píše:Koupil jsem před týdnem Corollu verso 2,2D.Najeto 37000km dle servisky i záznamů servisu. Auto je perfektní, jen při silné akcerelaci se ozývá z motoru podivný, ne kovový zvuk. Děje se to nad 2000 otáček. V servisu provedli diagnostiku bez jakýchkoli závad. Prohlédli i sací potrubí a také bez problémů. Kontrolovali i kryty výfukového potrubí a nějaké plasty, vše v pořádku. Problém však přetrvává. Pokud máte někdo podobnou zkušenost a víte co s tím poraďte prosím.
ja mam na svem Versu opacny problem. Auto mi na nizkych otackach vylozene duni. Je to zvuk, jako kdyby byl deravej vyfuk. Projevuje se to nejhlasiteji kolem 1600 - 1800 ot./min. Pak na vyssich to utichne.
S tim, co pises ty nemam zkusenosti. Resp. u mne se to nedeje. Pro porovnani ... mam Verso 2007 2.2D-4D a najeto neco pres 116tisic.
cus
k
pro kajeno
Taky jsem měl takový dunivý zvuk,zvlášt když jsem pustil plyn při nízkých otáčkách.Již opraveno,rezonoval box na vzduchový filtr.
Mám motor 2,2D4D
Mám motor 2,2D4D