OPRAVA SVITIVOSTI- SLABE XENONY
-
die.catana
- Řidič
-
Martin Black
- Člen Týmu
-
die.catana
- Řidič
-
die.catana
- Řidič
- extremehany
- Věčnej rejpal
Nechci dělat reklamu - ale mám avensise 2005 se kterým jezdí pouze manželka. xenony zoufale nesvítily, bylo to o zabití. tak jsem hledal, až jsem našel chlápka v praze který to masově dělá (mění světla celá - slepá z auta za repasovaná svoje - mají novou parabolku na xenon a vyleštění kryt celého světla). cena je ca 5.000,- za obě světla vč. práce (pokud jsou světla v pořádku, úchyty atd). Pokud chce člověk nové výbojky tak má orig. Philips 4100 kelvinu za ca 900,- za ks.
Nesundavá nárazník, jen ho v podbězích a nad maskou odšroubuje, trochu vyhne dopředu a během pár minut! vymění obě světla (avensisy dělá masově, má je na skladě připravené repasované). Já jsem spokojený, auto konečně svítí! Třeba to někdo oceníte:
www.bixenony.com
Nesundavá nárazník, jen ho v podbězích a nad maskou odšroubuje, trochu vyhne dopředu a během pár minut! vymění obě světla (avensisy dělá masově, má je na skladě připravené repasované). Já jsem spokojený, auto konečně svítí! Třeba to někdo oceníte:
www.bixenony.com
Avensis T25 D-cat 130 kw
Re: Xenony Avensis
Mám praktickou zkušenost s bixenony.com.
Jsem spokojený, svítí perfektně, i když jsem nakonec musel připlatit (měl jsem bohužel totálně uloměný ten držák světla co je na boku blatníku vecvaknutý do plastu pod nárazníkem. Bylo to rychle, svítí to skvěle.
Chlapík tomu rozumí, zdá se mi že se vyzná v Toyotách - někde v toyotě pracoval, má světla připravená na skladě a za pár minut je to hotové.
Taky - celkem logicky také radil, at si časem dám denní svícení - dramaticky ubydou "motohodiny" které budou xenony svítit a o x let se prodlouží živonost nových parabolek.
Jinou zkušenost nemám.
Jsem spokojený, svítí perfektně, i když jsem nakonec musel připlatit (měl jsem bohužel totálně uloměný ten držák světla co je na boku blatníku vecvaknutý do plastu pod nárazníkem. Bylo to rychle, svítí to skvěle.
Chlapík tomu rozumí, zdá se mi že se vyzná v Toyotách - někde v toyotě pracoval, má světla připravená na skladě a za pár minut je to hotové.
Taky - celkem logicky také radil, at si časem dám denní svícení - dramaticky ubydou "motohodiny" které budou xenony svítit a o x let se prodlouží živonost nových parabolek.
Jinou zkušenost nemám.
Avensis T25 D-cat 130 kw
-
die.catana
- Řidič
die.catana píše:No já jim psal mejla a v ve výpisu co všechno se repasuje na světlech nebylo půl slova o výmněně parabol. Jste si jisti, že to mnění a ne že ty světla jen očistí?
Mají to napsané i na těch stránkách - dělají repasi jako Jacek - viz.: http://www.bixenony.com/repase-svetel/
Jen jsou trošku dražší. Ale pro lidi z okolí Prahy, kteří by platili cestu do Polska, proč ne?
Toyota Avensis Combi 2,2 D-CAT 130kW (2006)
- extremehany
- Věčnej rejpal
Máte někdo kontakt na Jacka do Wroclavi ? Přemýšlím, že ho kontaktuji a vydám se na výlet.
Naposledy upravil(a) extremehany dne čtv 29.12.2011, 19:21, celkem upraveno 1 x.
Toyota Avensis Combi 2,2 D-4D 110 kW 2008
Toyota Auris TS 1,6 VVT-i M/T - 2018
Toyota Auris TS 1,6 VVT-i M/T - 2018