nebudem zase nějaký socky ne? ovšem kvalita FM neni CD/MD... otestovat zvlášť ten rozdíl oproti kazetový redukci... to by mě fakt zajímalo... ovšem jestli to má 50m? dosah se mi nějak nezdá, nějak moc... takhle 3 auta v koloně zasebou...ou ou ou pařba. poslouchám 99.9FM nebeský radio celica
  nebudem zase nějaký socky ne? ovšem kvalita FM neni CD/MD... otestovat zvlášť ten rozdíl oproti kazetový redukci... to by mě fakt zajímalo... ovšem jestli to má 50m? dosah se mi nějak nezdá, nějak moc... takhle 3 auta v koloně zasebou...ou ou ou pařba. poslouchám 99.9FM nebeský radio celica   
ps: a jak vidim budoucnost? bouře a modře! http://www.stormblue.co.kr/eng/index.asp
Bluetooth
Stormblue's another business part is multimedia as "Dual MP3" that combinates PC environment portable digital audio and car audio product.
Viva la Korea!

no už je to staroušek... ale mam ho rád, dopřeju mu maxella a pak se rozhodne o případným pohřbu, tedy výstavě u mě v obejváku nad kenwoodem z mitsubishi eclipse. nikdo mě ale nedonutí se minidisků vzdát
 no už je to staroušek... ale mam ho rád, dopřeju mu maxella a pak se rozhodne o případným pohřbu, tedy výstavě u mě v obejváku nad kenwoodem z mitsubishi eclipse. nikdo mě ale nedonutí se minidisků vzdát 

zase jako nesbírám autoradia do zásoby... minidisková komunita už je fakt mini
 zase jako nesbírám autoradia do zásoby... minidisková komunita už je fakt mini   
   vyčištil autorádio Sony dokonale... fakt to funguje... hraje jako nový jupíííík
  vyčištil autorádio Sony dokonale... fakt to funguje... hraje jako nový jupíííík