Varování

vše o tuningu na vozech Toyota
Odpovědět
Pavel Liška
Věčnej rejpal

Varování

Příspěvek od Pavel Liška »

Pokud uvažujete někdo o úpravě auta a budete chtít použít komponenty od firmy AEM,tak se jenom modlete,aby se nic i v záruční době neposralo.
Je až neskutečné s jakou drzostí nás vodí za nos.Mají obrovské štěstí,že s nima nepřídu do osobního kontaktu.Držím se staré dobré zásady,že pár facek je lepší než deset soudou a ti kdo mě znají vědí,že nemluvím do větru.
Idaho
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

mohl bvy jsi se ropzepsat detailneji v cem a s cím byl problém ? jejich komponenty vozím i montovu v podstate nekolik let a nikdy sem reklamaci řesit nemusel..
libor12
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libor12 »

Pavlovi odešlo FIC AEM. Nejdřív po komunikaci kdy pořád tvrdili že jejich výrobek je bezchybný nakonec tedy ať jim ho pošlem. Administrativní kolečko okolo toho,aby náhodou nechtěli clo a dph až to přijde zpět popisovat nebudu,jednotka úspěšně dorazila do AEM. Po týdnu poslali fakturu na 280 dolarů s tím že jednotka je vadna. Jaké překvapení. :) dalším dopisování tedy že opraví zdarma a já zaplatím poštovné. Mají to v záručních podmínkách tak proč ne. To bylo 12.11. Minulý týden tedy 12.12 mi na můj dotaz bylo sděleno,že odeslali 14.11. Požadoval jsem 3 x po sobě sled. číslo. Týden ticho. Píšu prodejci,a vzápětí odpověď od AEM že je konečně opraveno a posílají v pátek nejpozději toto pondělí. Dnes jsem psal o sledovací číslo a opět ticho po pěšině. Tak nevím co už si mám myslet.
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
Pavel Liška
Věčnej rejpal

Varování

Nechci plakat na foru,ale s nefukční FIC AEM jsem si prožil drsné chvíle mimo domov s nepojízdným turbo kitem.Po montáži"podle manuálu turbo kits 8-16 hodin" cecilka do večera nezavrčela,ale dílo se povedlo a já hlupák se těšil jak se sem tam svezu.To jsem,ale netušil,že od dubna do konce roku "najezdím"neskutečných 800 KM.Místo toho abych zbytek toho co mě zůstávalo z výplaty dal za benzín,tak jsem dával za věci,které jsem nepotřeboval vyměnit.Ono je fakt,že někeré věci se vám třeba hodí do zásoby,ale nejdřív potřebuju zaplatit půjčkya potom syslovat.Koho by napadlo,že se jedná o FIC a tak se postupovalo dle logiky.Zajímal by mě Váš právní názor,všechno má své meze.A ti kdo jsou ženatí si dovedou přectavit situaci u nás doma"já ti to říkala,na staré kolena si zebereš půjčky,děláš přesčasy až s toho omarodíš a co stoho auto je buchví kde,víš co SME za to mohli mít věcí".Stydím se jak pětiletý ogara co neco vyvédl,ať je to jak chce musím dát v něčem mojí za pravdu.Na vysvětlenou jak jsem daleko zašel,abych si mohl dovolit půjčku.Po 35 rokoch jsem přestal kůřít a od dubna vypil do dvaceti piv.Na druhou stranu můžu AEM poděkovat jak se postarali o moji životosprávu,ale jak mě s toho jebne,tak bych nechtěl být v jejich kůži s mojí válčit je fakt odvaha.[/i]
Idaho
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

no FICka sem zatím nemontoval ale jen za tento rok jsem 4 prodal a co vím tak 3 už jezdí ( instalace bez problému ) a jendo čeká na montáž :(

Možná si mel smulu na psatný kus což se samozřejme muže stát - mě spíše znamenalo jak probíhala reklamace případne s čím se na tobě "vozili"..
Pavel Liška
Věčnej rejpal

Varování

Libor to jasně popsal. Podle AEM poslali opravenou FIC 14.11.,ale furt se nic nedělo,

tak jsem požádal Libora jestli by nezjistil,kde FIC zamrzla a dopadlo to jak Libor píše.
Znovu opravenou ji měli poslat nejpozději toto pondělí a zase nic.
Pokud bych měl tušení,že se to tak protáhne a hlavně,že se AEM nedá věřit,tak bych hledal jiného výrobce.
Právě proto jsem napsal tento příspěvek,aby se potenciální zákazník firmy AEM nedivil pokud se něco pokazí v záruční době,že jej budou vodit za nos.
Ono to není za rohem a stojí to peníze za přepravu a zbytečné komplikace s vyřizováním papírů.
Mimochodem jak máš ošéfované reklamace,také musíš platit dopravu?
Idaho
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

bohužel ano :( v zahraničí se s tebou nes*eroiu a mám za seboui případ kdy sem na reklamaci posílajne kliku někdo upravoval broušením čepů - což mi Libor popřel a v tom mu veřím, takže klika leží u výrobce, reklamce zamítnutá a chtejí dalších něco kolem 300usd za to že mi ji poslou zpet....grrr...

další perla je z naší strany - ty posleš balík zpet s reklamací, připlatíš si jaké já 1900kč za pojistné a pokud balík dojde poskozený tak skodu vyplatí příjemci, jelikož ten už nepsadá pod "jurisdikci" Cr posty ale US posty a tudíž to nemohou vyplatot tobe atd - tech uskalí je mnohem více a já chtel jen vedet jak se chová AEM abych vedel - ja u nich zatím nic nereklamoval.

jednou s mi stalo že si zákazník stežoval ne nafuknční APEXI AFC NEO a na rovinu to sem mu to radeji vyplatil a vadnou položku odepsal než se hádat a APEXI -protože podle zahraničních for je to pomalu horší jak to co píšeš s AEM a ty NEa sem bral v takových mnoižstvích že sem na tom v podstate netratil ( jo to byly časy, lidi meli prachy a chteli novinky, dnes je to "stará veteš" :D )
Pavel Liška
Věčnej rejpal

Varování

Nerozumím FIC ap. kravinám,ale stejně si myslím,že je turbo kit blbě vymyšlený.Pokud dojde k závadě,která potkala moji cecilku,tak je nepojízdná než se dá nová FIC-ka.V sestavě komponentů turbo-kits je nějaká svorkovnice,která pasuje do obou svorkovnic,které jdou do FIC.
Bláhově jsem si myslel,že pokud se propojí,tak to pojede,ale prý to nelze.
Tak teda nevím k čemu tam teda svorkovnice je.
Zřejmě je FIC už na cestě,jsem zvědavý jak to dlouho potrvá,podle toho co mě Libor poslal odesláno 21.12.2011.
Odpovědět

Zpět na „Tuning“