Smrad v autě při couvání do kopce E15?
Smrad v autě při couvání do kopce E15?
Zdravím,
narazil jsem na to, že když potřebuju např. při parkování kousek pomalu couvnout i do mírného kopečka, tak mi to začne smrdět v autě - uvažoval jsem, jestli to nemůže být spojkou a jestli dělám něco špatně a měl bych přidat víc plynu (potřebuju couvnout pomalu a tak nemám naplno puštěnou spojku). U předchozích aut jsem se s tím nesetkal...
Nemá s tím někdo taky problém?
Díky moc!
narazil jsem na to, že když potřebuju např. při parkování kousek pomalu couvnout i do mírného kopečka, tak mi to začne smrdět v autě - uvažoval jsem, jestli to nemůže být spojkou a jestli dělám něco špatně a měl bych přidat víc plynu (potřebuju couvnout pomalu a tak nemám naplno puštěnou spojku). U předchozích aut jsem se s tím nesetkal...
Díky moc!
Naposledy upravil(a) adamz dne stř 31.08.2011, 22:04, celkem upraveno 1 x.
Toyota Corolla E15 2010, 1.33 Dual VVT-i 6 M/T Terra Cool
- radys03
- Věčnej rejpal
mám stejný "problém", který se objevil po výměně spojky.... koukám, že máš rollu novou což by mohlo být ono
aktuálně
Auris E18 TS - 1.6 valvematic
Corolla E11 4E-FE LPG
Peugeot 307 SW 1.6 LPG
Renault Trafic 1.9dci
EX - corsa B 1.2 33kW
EX - Avensis 2.0 VVT-i
EX - corolla E10 4A-FE
Ex - favorit 135L LPG
Corolla E11 4E-FE LPG
Peugeot 307 SW 1.6 LPG
Renault Trafic 1.9dci
EX - corsa B 1.2 33kW
EX - Avensis 2.0 VVT-i
EX - corolla E10 4A-FE
Ex - favorit 135L LPG
po jak dlouhé době? Mám najeto cca. 7 tis. a zatim nic - probem je, ze do kopce moc casto necouvám, ale pak je to o to výživnějšíradys03 píše:u mě se ten smrad pomalu ztrácí... uvidíš co napíšou ostatní členové.
Toyota Corolla E15 2010, 1.33 Dual VVT-i 6 M/T Terra Cool
- radys03
- Věčnej rejpal
mám na ní najeto asi 7 tis, ale smrdí pořád... spíš ať se k tomu vyjádří nějaký majitel E15. Přecijen E11 má do tvého hodně dalekoadamz píše:po jak dlouhé době? Mám najeto cca. 7 tis. a zatim nic - probem je, ze do kopce moc casto necouvám, ale pak je to o to výživnějšíradys03 píše:u mě se ten smrad pomalu ztrácí... uvidíš co napíšou ostatní členové.. Trošku jsem se spíš i bál, jestli se něco na spojce neodrovnává...
aktuálně
Corolla E11 4E-FE LPG
Peugeot 307 SW 1.6 LPG
Renault Trafic 1.9dci
EX - corsa B 1.2 33kW
EX - Avensis 2.0 VVT-i
EX - corolla E10 4A-FE
Ex - favorit 135L LPG
Corolla E11 4E-FE LPG
Peugeot 307 SW 1.6 LPG
Renault Trafic 1.9dci
EX - corsa B 1.2 33kW
EX - Avensis 2.0 VVT-i
EX - corolla E10 4A-FE
Ex - favorit 135L LPG
Re: Smrad v autě při couvání do kopce E15?
No, když nemáš úplně puštěnou spojku, tak ti prokluzuje. A čim větší votáčky máš, tim víc ji hobluješ. Čili určitě spíš menší votáčky než větší. Dle mého skromného odhadu jde skutečně o smrad ze spojky. Jako pečený hovno. Dobře znám...adamz píše:Zdravím,
... jestli dělám něco špatně a měl bych přidat víc plynu (potřebuju couvnout pomalu a tak nemám naplno puštěnou spojku). ...
Díky moc!