Zimní Aditiva- !!!POZOR při výběru!!!
Zimní Aditiva- !!!POZOR při výběru!!!
Zdravím všechny ! Tak jsem si byl koupit zimní aditiva do auta,proti zamrzání a tuhnutí nafty...Kupoval jsem je večer ve spěchu na jedné benzínce (Jolly Shopper) Takže jsem se jen podíval zda jsou pro naftu a zase jsem jel...Velké překvapenímě čekalo,když jsem podezřelou lahvičku vzal domů a tam zjistil že je pouze přelepená...Větší šok nastal,když jsem se dočetl,že pod nálepkou pro naftové motory se vlastně jedná o přísadu do benzínu...Takže roto velký pozor při výběru.Jmenovaná benzíka pro mě skončila.
__Rav4 D4D 2.0 / r.v.04__
ex.chrysler voyager 2.5 TD
ex.fiat brava 1.4 SX
ex.fiat brava 1.4 SX
No já to riskovat nebudu...Vždyť při přestavě,že jde opravdu o směs do benzínu...To musí se vznětovým motorem "zamávat" ne ?Jimmi píše:To chce klid, prostě ve fabrice došly obaly. Nebo mají jen jeden a polovičku přelepují.
Spíš to chce vybírat solidního a vyzkoušeného výrobce.
ex.fiat brava 1.4 SX
ex.fiat brava 1.4 SX
to neříkám...Jen přeci složení musí být logicky jiné ne? Benzín je oproti naftě "sušší" Nafta je mastnější...Proto mi to nějak nejde dohromady...No lít to tam nebudu Dal jsem to známému ať si to vyjede na své staré škodárněJimmi píše:A to jako myslíš, že to lepili u tý benzínky, jo......?
Klidně to tam nalej, líh jako líh. A u výrobku platí zásadně vnější obal.
ex.fiat brava 1.4 SX
ex.fiat brava 1.4 SX