spotreba po výmene vstrekovačov
Zlatý Auris, tam se dá PP nastavit. http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopi ... 8%EDta%E8e
Toyota Corolla E 12, 1,6 VVTi, 5HB, 05/2006 ex
Toyota Auris 1,6 Valvematic Luna, VSC+TRC, 5HB, červená 3R3, 06/2010
Toyota Yaris III, 1,0 VVTi Active 5HB červená 3P0, 08/2012 "Mixérik"
Toyota Auris 1,6 Valvematic Luna, VSC+TRC, 5HB, červená 3R3, 06/2010
Toyota Yaris III, 1,0 VVTi Active 5HB červená 3P0, 08/2012 "Mixérik"
- CommonUser
- Věčnej rejpal
A boli uplne nove alebo "second hand" od TTT ? :majo1975 píše:Robil mi to kamarát a dal tam presne tie isté vstrekovace,aké tam boli pôvodne. Ukazoval mi to. Do auta dávam iba originálne náhradné diely.
http://www.toyota.de/modellzubehoer/austauschteile.tmex
T27 2ZR-FAE Rice on wheels
ak je to repas, tak v tom nemoze* byt problem. Repas je v podstate novy dielec, pretoze suciastka sa cela rozoberie a pri skladani sa opatovne pouziju iba tie casti, ktore su v ramci tolerancii novej suciastky.
*problem moze byt aj pri novej suciastke samozrejme, vo forme vyrobnej vady a tomu sa neda zabranit ani pri repasovani
*problem moze byt aj pri novej suciastke samozrejme, vo forme vyrobnej vady a tomu sa neda zabranit ani pri repasovani
- CommonUser
- Věčnej rejpal
Asi uz len spravit celkovu diagnostiku niekde, kde vedia co tie cisla znamenaju. Mozno treba klaibrovat ECU pre dane vstreky. (Nemohlo pri vymene odist nejake cidlo )
Mozno aj ten EGR este pozriet. A zisti ci v "prepade" nezostava predsa len nejaka nafta. To uz len strielam od boku.
Ja mam momentalne benzin, takze ...
Mozno aj ten EGR este pozriet. A zisti ci v "prepade" nezostava predsa len nejaka nafta. To uz len strielam od boku.
Ja mam momentalne benzin, takze ...
T27 2ZR-FAE Rice on wheels
na vrchu vstřikovače je kód,kterej se přes diag. zadá do ŘJ auta .(měl by obsahovat fyz. parametry vstřiku zjištěný z výroby a ŘJ ho podle toho používá)
je to kvůli tomu,že se při výrobě vstřiků ndosáhne vždy stejnejch hodnot (je to hodně hodinářská práce,viz.dirky na vstřik na špičce vstřiku)a vstřiky nejsou identický.Tzn, že tvoje původní vstřiky mohli mít trochu jiný fyz.parametry oproti těm novejm a tim nakódovánim se právě nařídí ŘJ jak je má používat(tlak,doby propuštění... a já nevim co ještě),to by odpovídalo těj spotřebě,ŘJ tam pouští zbytečně moc nafty.
je to kvůli tomu,že se při výrobě vstřiků ndosáhne vždy stejnejch hodnot (je to hodně hodinářská práce,viz.dirky na vstřik na špičce vstřiku)a vstřiky nejsou identický.Tzn, že tvoje původní vstřiky mohli mít trochu jiný fyz.parametry oproti těm novejm a tim nakódovánim se právě nařídí ŘJ jak je má používat(tlak,doby propuštění... a já nevim co ještě),to by odpovídalo těj spotřebě,ŘJ tam pouští zbytečně moc nafty.
na vrchu vstřikovače je kód,kterej se přes diag. zadá do ŘJ auta .(měl by obsahovat fyz. parametry vstřiku zjištěný z výroby a ŘJ ho podle toho používá)
je to kvůli tomu,že se při výrobě vstřiků nedosáhne vždy stejnejch hodnot (je to hodně hodinářská práce,viz.dirky na vstřik na špičce vstřiku)a vstřiky nejsou identický.Tzn, že tvoje původní vstřiky mohli mít trochu jiný fyz.parametry oproti těm novejm a tim nakódovánim se právě nařídí ŘJ jak je má používat(tlak,doby propuštění... a já nevim co ještě),to by odpovídalo tej spotřebě,ŘJ tam pouští zbytečně moc nafty.
je to kvůli tomu,že se při výrobě vstřiků nedosáhne vždy stejnejch hodnot (je to hodně hodinářská práce,viz.dirky na vstřik na špičce vstřiku)a vstřiky nejsou identický.Tzn, že tvoje původní vstřiky mohli mít trochu jiný fyz.parametry oproti těm novejm a tim nakódovánim se právě nařídí ŘJ jak je má používat(tlak,doby propuštění... a já nevim co ještě),to by odpovídalo tej spotřebě,ŘJ tam pouští zbytečně moc nafty.
- CommonUser
- Věčnej rejpal
Človek sa učí celý život, nikto učený z neba nepadol. Mňa len zaráža prístup "autorizovaného" servisu. Toto sú veci, ktoré by mal autorizovaný servis ovládať a sypať z rukáva. Takýto ľudia nerobia dobré meno automobilke. Ak sú to iba obyčajní "vymienači náhradných dielov", tak to tam vôbec nemusia byť. Málokto skúma príčinu, rieši sa iba následok.
Toyota Avensis Combi, 2,0 D4D, 93 kW, r.v.2007