Dnes s pomocí "čokolády" můžu zase otevirat kufr od ridice!

</noscript>
</noscript> Jen me ser...ze v obr. navodu je ze ten filtr se jeste uchycuje ramenkem(na filtru je spec doura) ale Apexi nedodava.. takze asi urob si sam. Foto dam jak to pujde!:)
 Jen me ser...ze v obr. navodu je ze ten filtr se jeste uchycuje ramenkem(na filtru je spec doura) ale Apexi nedodava.. takze asi urob si sam. Foto dam jak to pujde!:)

takhle naklonit celi? tak to je drsný
  takhle naklonit celi? tak to je drsný   na tý židli, tak to bych asi rozhodně nerozdejchal
  na tý židli, tak to bych asi rozhodně nerozdejchal   koukám na tu díru "za zástěrkou" to je teda síla... doporučuju zástěrky original... kdybys je měl, neměl bys tam díru.
  koukám na tu díru "za zástěrkou" to je teda síla... doporučuju zástěrky original... kdybys je měl, neměl bys tam díru.  

TomasGT20 píše:jo ta stribrna tam stoji poradkunaznory píše:zd.
to ja jsem vzlal celdu dnes na vylet do UH.Hradiste a jeste sni pojedu na vlek si zajezdit na SNBv hradaku o5 a zase stala stribrna 6g jako vzdy na stejnem miste , no a jizdu bokem si dam urco taky mam tu na to paradni podminky a nejaky ten placek se taky najde

Ale myslim ze neni v klubu, kdyz jsem se s nim zdravil, tak ale zablikal takze asi rozumi reci naseho kmene
Tak ja jsem se spletl, jezdit bokem se da i dnes

kdyby někdo chtěl B-)
 kdyby někdo chtěl B-)
 Kua to je pech...
 Kua to je pech...dOOb píše:Tak dneska jsem si rekl ze je treba vymenit klinak a olej a co jsem neobevil... vsechno jsem vymenil, nechal jsem to chvilku zahrat, koukam pod auto a neco tam kape. no mel jsem sto chuti to auto rozkopat, protoze mam jet tento tyden skoro az na ukrajinu a chci me z vodni pumpy. jelikoz je tam strasne blbe videt, tak nevim jestli to netece jenom kolem ni, nebo je treba ju vymenit. Dalsi problem ze je potreba tam co nevidet udelat rozvody a kdyz tu pumpu budu muset dat novou tak to budu muset udelat i s nema. Asi rano zkusim koupit nejakou sracku na benzince, zkusim to tam nalet a budu doufat ze to prestane a vydrzi tu cestu na slovaky....Kua to je pech...