1,8 vvti 2001 - přidřená klika

vše ohledně modelové řady Avensis
Odpovědět
Jennik
Člen Týmu

1,8 vvti 2001 - přidřená klika

Příspěvek od Jennik »

Zdravím, nedávno se mi začali ozývat zvláštní zvuky v motoru,až jsem bohužel dojel :cry: Diagnoza: motor přidřený na klice. Netušil jsem o citlivém místě těchto motorů :( Olej byl mezi ryskami při poslední kontrole,po cca 200 km hrozný zvuk a konec.
Nyní sháním ojniční ložiska na 2. příp. 3 výbrus, případně motor 1,8 vvti.
Nevíte, kde by se daly sehnat?? Respektive jestli nemáte zkušenost s podobnou opravou. Sháněl jsem i motor,ale zatím bezúspěšně. Pročetl jsem jednotlivá fóra,ale moc rozumný z toho nejsem. Díky za radu.
tomko
Věčnej rejpal

Příspěvek od tomko »

skusal si vrakovisko? tam toho je resp. mohlo byt
Jennik
Člen Týmu

Příspěvek od Jennik »

Vrakoviště jsem zkoušel,ale motory 1,8 vvti nedostatkové zboží a díly potřebné na opravu nemají...
selubos
Člen Týmu

Re: 1,8 vvti 2001 - přidřená klika

Příspěvek od selubos »

Tak to jsme dva já už podruhé zadřel ojniční ložisko u dvoulitru VVTi. teď sháním nový motor a to i v Rakousku. Zatím se mi to nedaří. Pokud najdete nějaké řešení, zkuste poradit na selubos@seznam.cz. Dík.

Jennik píše:Zdravím, nedávno se mi začali ozývat zvláštní zvuky v motoru,až jsem bohužel dojel :cry: Diagnoza: motor přidřený na klice. Netušil jsem o citlivém místě těchto motorů :( Olej byl mezi ryskami při poslední kontrole,po cca 200 km hrozný zvuk a konec.
Nyní sháním ojniční ložiska na 2. příp. 3 výbrus, případně motor 1,8 vvti.
Nevíte, kde by se daly sehnat?? Respektive jestli nemáte zkušenost s podobnou opravou. Sháněl jsem i motor,ale zatím bezúspěšně. Pročetl jsem jednotlivá fóra,ale moc rozumný z toho nejsem. Díky za radu.
Roman Jašek
Věčnej rejpal

Příspěvek od Roman Jašek »

Zdarec, pohledej něco v Polsku (www.allegro.pl). Tam by mohlo něco být, chce to sledovat. Ale jak je to s dopravou, platbou, s tím žádnou zkušenost nemám.....
Toyota Avensis 1,8 VVti kombi, 95 kW, r.v. 2006
bartp
Věčnej rejpal

Re: 1,8 vvti 2001 - přidřená klika

Příspěvek od bartp »

selubos píše:Tak to jsme dva já už podruhé zadřel ojniční ložisko u dvoulitru VVTi. teď sháním nový motor a to i v Rakousku. Zatím se mi to nedaří. Pokud najdete nějaké řešení, zkuste poradit na selubos@seznam.cz. Dík.
kurna nestraste, zeby novej zadrhel po 1.8 motoru tentokrat na 2litrech?
jakej js daval olej a po kolika menil? kolik najeto?
Avensis 2.0 VVT-i exclusive-elegant rok 04
Ex: Lexus RX 450h rok 13
Ex: Nissan Murano rok 06
Ex: Lexus RX300 rok 99
Ex: Lexus GS 450h rok 08
Ex: Carina E 1,6 16V 79kw GLI rok 93 s LPG
Ex: Škoda Favorit 135 L rok 90 s LPG
Odpovědět

Zpět na „Avensis“