TOYOTA RAV4 - vystrekuje voda
-
- Člen Týmu
TOYOTA RAV4 - vystrekuje voda
Dobry den, mam taky problem, mam Toyotu Rav 4 2.2.D r.v. 2007 a ked doplnim chladiacu zmes tak ako ma byt medzi LOW a FULL a je tam taka pri vičku odpadova trubička cez ktoru mi ta chladiaca vystrekuje a stale mam ostriekany agregat a okolie komplet vsetko. Vymenil som po rade vičko nadrzky vraj nedrzi tlak - nepomohlo...Doplnil som chybajúcu vodu zase to pokračuje...Teplotu mam OK drzi sa v strede...Motor topi...Ale si myslim, keby to bolo tesnenie pod hlavou tak to robi v kuse...nie iba raz za cas...napr. Ked motor bol zohriaty...drzal som otacky tak na 4 tisic...voda cirkulovala v nadrzke a samozrejme stupla lebo som pridaval...ale nic nestriekalo...ale ked som isiel asi 10km...vodu v nadrzke som mal ako mam byt medzi FULL a LOW...nastriekalo mi asi 3 deci chladiacej do vopred pripravenej prazdnej flase...Poradte co s tym. Dakujem
-
- Člen Týmu
Re: TOYOTA RAV4 - vystrekuje voda
Dobrý den, prosím uživatele "jozefcentrum" , aby se mi ozval na můj e-mail stifil@seznam.cz
Mám stejný problém jak jste měl i Vy v roce 2011- s vystřikováním chladící kapaliny přepadovou trubičkou pod víčkem chladící
kapaliny u T RAV 4 r.v 2007 D4D 100 kw. Zajímalo by mě, jak to u Vás dopadlo, zda to bylo prasklé těsnění pod hlavou
motoru, nebo snad něco horšího ( prasklá hlava, blok motoru ), kolik stála oprava, kde jste ji realizoval a pod. Děkuji.
Mám stejný problém jak jste měl i Vy v roce 2011- s vystřikováním chladící kapaliny přepadovou trubičkou pod víčkem chladící
kapaliny u T RAV 4 r.v 2007 D4D 100 kw. Zajímalo by mě, jak to u Vás dopadlo, zda to bylo prasklé těsnění pod hlavou
motoru, nebo snad něco horšího ( prasklá hlava, blok motoru ), kolik stála oprava, kde jste ji realizoval a pod. Děkuji.