Brzdové trubky

vše ohledně modelové řady Carina
Odpovědět
Dita Poschelová
Člen Týmu

Brzdové trubky

Příspěvek od Dita Poschelová »

Ahoj, řešíme u našeho kojotka :roll: ( Carina II, 88 ) problém s prasklou trubkou do zádu, tudíž nejlépe natáhnout nové trubky komplet všude. Existuje někdo schopný v náchodě a okolí :idea: , kdo by nám s tím pomohl? Trubky v metráži máme, nicméně koncovku jednu za 250,- nám přijde jako docela dost a navíc na to nemáme vybavení jak je napasovat.

Díky za radu i případnou pomoc... :-)
Dita Poschelová
Člen Týmu

Příspěvek od Dita Poschelová »

Haloooo... tady to teda trochu vázne s tou pomocí nebo radou, díky.. :-D
Idaho
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

Dita Poschelová píše:Haloooo... tady to teda trochu vázne s tou pomocí nebo radou, díky.. :-D
pomohl bych ale jset daleko, skusím neco navrhnout po sz..
pkw
Člen Týmu

Příspěvek od pkw »

Nevím jak je to u carinyII ale dával jsem si měnit u cariny e trubky dozadu a musel jsem kupovat origo protože mi to nikdo nechtěl ohýbat. Ke každému kolu to jsou myslím 3díly šíleně poohýbané a ještě tak blbě umístěné že jenom vyměnit je pracné. Ale jak říkám možná to má II normálně.
Carina E 2.0 GLi
Idaho
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

jsou dve možnosti bud nerez ( ohýbá s enaprd, nedoporucuji "amaterum" a to se s tím málokdo bude chtít delat ale je to jen o přístupu servisu, proste sejim do toho nechce, druhá možnost je med, taje mekká a koupí se v metráži naohýbáte si to sami lehce, s medí bývá občas problém se zanášením bordelem z oxidace - u nekolika aut se mi stalo že se to po 3-5ti letech zaneslo ale není to pravidlo..
pkw
Člen Týmu

Příspěvek od pkw »

Jo jo dnes mít poblíž dobrého mechanika nebo servis je větší výhra než první místo ve sportce.
Carina E 2.0 GLi
tonicek
Navigátor

Příspěvek od tonicek »

Ahoj všem-četl jsem a radím...:-) nejlepší je měď ale je dobré v místě ohybu napřed ohřát do lehké červené a zachladit ,pak se to bájo ohýbá-jde to i bez,ale pokud se nepovede na poprvé správný ohyb i ta měď ztvrdne-přípravek na zahrdlení pro holendr není složitý----dva kousky železa přiložené k sobě a vrtá se otvor cca o 3-4 desetiny menší-do něho se potom půleně vkládá trubička aby držela a průbojníček s vedením vnitřního otvoru a kuželem jaké má zahrdlení-nasadit-rána či dvě a je hotovo.......
Odpovědět

Zpět na „Carina“