Světla

vše ohledně modelové řady Corolla
Bruni
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bruni »

ja som do svojej corolly E10 dal este niekedy v maji Philips so zvysenou svietivostou.boli priserne drahe,kus ma stal vyse 500,-SK.svietia bielym svetlom,len od buracky co som mal su tak zle nastavene,ze to neviem dobre posudit :oops:

co sa tyka toho rozoberania svetla,pocas bliziacich sa dlhych zimnych vecerov sa na to chystam.chcem totiz nastriekat na cierno plasty vo vnutri svetla.da sa to rozobrat nahriatim so susicom na vlasy a keby to bolo malo,treba zobrat teplovzdusnu pistol.s mierou samozrejme.o tom zahrievani v teplovzdusnej rure som aj ja cital,no bojim sa ze to prezeniem :D

v kazdom pripade moj postup pri rozoberani a lakovani nafotim a dam to niekde na net.Drzte mi palce :D
Banjo
Řidič

Příspěvek od Banjo »

Bruni držím palce a jsem zvědavý. Já jsem zatím koupil žárovky Osram Silverstar za 320 Kč obě, slibují 50% návíc. Zas tak tomu nevěřím, ale uvidíme. O víkendu je vyměním a dám vědět.
Ex - Coyota 93 1,3 sedan 4E-FE
Ex - Rudý October 1,9 Tdi 66kW
Jean Reno Megane kombi 2001 1,4
Služební Fabián 3 1,4Tdi 2015
Komanche

Příspěvek od Komanche »

ja mam Tungsram Megalight Plus 60%, svitej trochu lip nez normalni, jsou vic bily nez obyc a staly 2ks 270Kc...
mam je rok a svitim porad... jsem maximalne spokojen ;)
Banjo
Řidič

Příspěvek od Banjo »

Tak jsem koupil ty Osram Silverstar, a rozdíl je viditelný. Světlo je ostřejší a světlejší. Uvidíme jak dlouho vydrží.
Komanche

Příspěvek od Komanche »

nj ale co stojej? ;)
hanz
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hanz »

bruno: ako chces nastriekat tie plasty? pomoze to nejako svietivosti?

tiez som sa minule pokusal rozobrat svetla (po tukesi bol popraskany cely bok tela toho svetla ale vobec sa mi nedarilo... ked to rozoberies nahrievanim myslis ze to este znovu dobre utesnis?
saus
Řidič

Příspěvek od saus »

hanz píše:bruno: ako chces nastriekat tie plasty? pomoze to nejako svietivosti?

tiez som sa minule pokusal rozobrat svetla (po tukesi bol popraskany cely bok tela toho svetla ale vobec sa mi nedarilo... ked to rozoberies nahrievanim myslis ze to este znovu dobre utesnis?
Když to rozebereš tak vyškrab zbytky toho sajrajtu a nalep to na silikon. Já to tak udělal před rokem a všechno v pohodě (drží a nezapařuje se).
Celica 4WD turbo 5.gen
Banjo
Řidič

Příspěvek od Banjo »

Komanchi - stály 320 obě.
Bruni
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bruni »

hanz: presne ako saus pise,treba ten bordel ocistit a dat tam silikon.moje svetlo sa da uplne rozobrat,da sa dat prec parabola,motorcek...len treba dat pozor na to odlepenie skla :o)
pekne to odmastim a ciernou farbou nastriekam. co sa tyka svietivosti,urcite jej to nepomoze ani neuskodi.je to cisto len na vyzor.lubi sa mi taka "chmurava" optika :D
hanz
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hanz »

sak prave to ze treba byt mooooc opatrny... necham to cistenie asi zatial tak.. zajtra idem aj tak prezuvat (po dnesku je uz asi nacase sem tam mi nebolo vsetko jedno :-)) tak im v servise rovno poviem nech skusia nastavit svetla...

bruni: ak budes mat chut daj potom niekam fotky som na to zvedavy, znie to zaujimavo..
Bruni
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bruni »

hanz: okej,hodim to na net ked to spravim :o)))
hanz
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hanz »

trochu off topic ale aj tak mam pocit ze to sem patri...

ake ma byt spravne nastavenie prednych svetlometov?? daval som si nastavit svetla v piatok (myslel som ze budu svietit lepsie ako po mojich skusmych pokusoch nastavenia) potom som siel do ciech a v nedelu vecer som mal niekde pri caslavy hodne krusne chvilky... videl som asi tak 10 metrov pred auto bok cesty som si mohol akurat tak predstavovat o tom ze som ani nevedel ci som v obci alebo nie alebo kde vlastne som (tabule boli uplne out of range) nehovoriac.. :-(

viete to niekto robit? (povedat ako) po tme sa uz bojim aj zakrut...

dakujem
Bruni
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bruni »

hanz: ja som si dal nastavit svetla za 150,- Sk.stoji za to dat to do servisu,potrebujes to mat dobre nastavane a bez stroja to neurobis...

ja som bol veeelmi milo prekvapeny ako mi dobre svietia svetla ked mi ich nastavili.ked som kupoval tie priserne drahe Philipsy Ultra neviemake,predajca ma ubezpecoval,ze svetlo je belsie,luc dlhsi ,svietivost vyraznejsia.a teraz mozem povedat ze nekecal :o))

PREC S TEMNOTOU,dajte si nastavit svetla :o))))
cahir
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cahir »

btw v com spociva nastavenie svetiel? vo vertikalnom a horizontalnom nastaveni parabol?
Corolla (E12)
3D HB, 1.4VVTi
ToyotaMan
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

PIAA

Příspěvek od ToyotaMan »

Hodně se vychvalují tyto žárovky http://www.piaa.co.uk. U žárovek jde vždy především o barevnou teplotu. Už jsem si je objednal takže až dorazí uvidím a poreferuji. Četl jsem o nich samé hezké věci.

Jo a ještě jedna věc. http://www.torioplus.cz Je firma která prodává také velmi zajímavé žárovky.
Odpovědět

Zpět na „Corolla“