denní svicení
Presne Peto. Auris vlastni moje mamca, ktere jsme nechali DRL namontovat od prodejce, protoze kupovala zakladni vybavu, ktera mlhovky standardne nemela, takze bylo rozhodovani lehci. Ja si cca 3 roky zpet na svem mazde mlhovky sundal a dal DRL. Je to o prioritach. DRL pouzivam kazdy den pri jizde do prace. Predni mlhovky bych pouzil max 2x za rok. Na to je tam opravdu nepotrebuju vozit.
Toyota Auris 1,6 Valvematic Terra Cool, bílá, 11/2010
Vieš, to ti je tak... ja jazdím skoro každý deň ale kratšie trasy cca 50km(vrátane jazdenia v meste).Takže pre mňa tie denné svetlá by mohli byť maximálne vyhovujúce... Ale zasa ak bude hmla a ak bude husto snežiť - nedajbože v noci , tak sú hmlovky na nezaplatenie.Peto píše:Ja zasa poznám ľudí, čo vymontovali hmlovky a dali si denné svetlá. Všetko je otázka priority - hmlovky sa použijú párkrát za rok a denné svetlá stále. Aj keď záleží na tom, kto koľko jazdí. Aj ja som si chcel najprv namontovať hmlovky, ale nakoniec som si dal denné a využijem ich častejšie.
Všetko má pre a proti...
Toyota yaris-1.0 II (2007-2010)
Toyota yaris -1.33 II facelift (2010-2012)
Toyota yaris - 1.33 III (2012-2014)
Toyota Auris 1.8 hybtid
Toyota Auris 1.8 hybtid
- skaza
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Tak s elektrikou problémy nemám, sice z autoelektřinou jsem dělal jen párkrát, ale denní svícení jsem už asi 2x zapojoval. Spíš mi šlo o to, jakej je do palubky přístup, jelikož se mi nechce rozdělávat půl auta. Z toho už jsem vyrostl
U corolly je to zapojené tak, že jsou světla zaplá pořád a po zdechnutí se vypnou. U berlinga jsem to měl tak, že světla byla vyplá a po nastartování se zapla. U yarise je signalizace na rozsvícená světla při otevřených dveřích a vypnutém klíčku, tak mne napadlo d tomu čidlu zkratnout snímač dveří, aby je bral stále jako otevřené a jenom přihodit relé na spínač světel.
Tudíž bych měl světla furt zapnutá a jakmile bych vypl klíček, tak by si to upozorňování světel myslelo, že mám i otevřené dveře a přes to relé by to zhaslo světla.
To už jsem ale právě u toho rozebírání půlky auta a prohledávání celé palubky. Takže si asi odpovím sám
když to udělají kluci v toyotě, asi jim to zabere míň času a mě to z nervů ušetří pár dalších dní života.
Tudíž bych měl světla furt zapnutá a jakmile bych vypl klíček, tak by si to upozorňování světel myslelo, že mám i otevřené dveře a přes to relé by to zhaslo světla.
To už jsem ale právě u toho rozebírání půlky auta a prohledávání celé palubky. Takže si asi odpovím sám
Yaris Verso 1.3 64 kw, r.v. 2001
Pri kúpe Yaríska na jar 2009 som si objednal denné svietenie, ktoré mi hneď pred kúpou namontovali, funguje to asi tak, že 7 sec. po naštartovaní sa rozsvietia tlmené svetlá. Doteraz to funguje perfektne, stálo to síce okolo 2000 Sk ale je to robené v autorizovanom servise AWF a zatial max spokojnosť.
TOYOTA Yaris 1.0 VVTi, r.v. 2009, spotreba 4.7l.
Ja som to chcel dať namontovať v toyote "Auto-car BB" ešte asi pred 2 rokmi a chlapák na mňa vytasil cifru niečo málo cez 100€bigjoe píše:Pri kúpe Yaríska na jar 2009 som si objednal denné svietenie, ktoré mi hneď pred kúpou namontovali, funguje to asi tak, že 7 sec. po naštartovaní sa rozsvietia tlmené svetlá. Doteraz to funguje perfektne, stálo to síce okolo 2000 Sk ale je to robené v autorizovanom servise AWF a zatial max spokojnosť.
tak to si radšej nalepím lístoček na volant s nápisom "rozsvieť!!"
Toyota yaris-1.0 II (2007-2010)
Toyota Auris 1.8 hybtid
Toyota Auris 1.8 hybtid