E10 Lift malo sviti
- Hombreux
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
E10 Lift malo sviti
Delsi dobu se mi zda, ze mi auto blbe sviti. Zkousel jsem dat vykonnejsi zarovky, ale krome toho, ze sviti vic do bila se vymena na intenzite moc neprojevila. Mozna by se to dalo vyresit vymenou svetel za cirou optiku, ale da se to vubec nekde sehnat? Jak to teda mam resit? Poradte mi nekdo.
Jo, off topic: pristi tyden mi prijdou disky Enzo O 6x14, tak na ne nasadim zbrusu nove Pirellky P5000 Drago a poreferuju, jak se zmeni jizdni vlastnosti oproti barumkam na zeleze...
Jo, off topic: pristi tyden mi prijdou disky Enzo O 6x14, tak na ne nasadim zbrusu nove Pirellky P5000 Drago a poreferuju, jak se zmeni jizdni vlastnosti oproti barumkam na zeleze...
Možná by pomohlo i seřízení...
Toyota Corolla E11
4E-FE, 63 kW/5400, white 6,5Jx14, MICHELIN ENERGY 185/60/R14
http://www.toyotaklub.cz/forum/album_pic.php?pic_id=501
4E-FE, 63 kW/5400, white 6,5Jx14, MICHELIN ENERGY 185/60/R14
http://www.toyotaklub.cz/forum/album_pic.php?pic_id=501
- Hombreux
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
To Komanche: Jednu jsem menil a zadna zmena, takze tim to nejspis nebude. Ale byla bazarova, takze zkusim poridit par novych a uvidi se - jen jsem chtel zjistit, jestli je normalni, ze to tak malo sviti a jestli by to neslo lip. V Nemecku jezdim s VW Lupo a to sviti jak drak.
To Jimmi: jasne ze to hodim na web, jakmile to bude v novych botach. Ukazoval jsem foto tech disku kamosovi z Nemecka, co sedla uz asi treti corollu (ten aktualni model pred faceliftem) a rikal, ze by se mu na tu jeho taky docela libily, takze mozna bude o par fotek vic a navic i moznost srovnani;-)
To Jimmi: jasne ze to hodim na web, jakmile to bude v novych botach. Ukazoval jsem foto tech disku kamosovi z Nemecka, co sedla uz asi treti corollu (ten aktualni model pred faceliftem) a rikal, ze by se mu na tu jeho taky docela libily, takze mozna bude o par fotek vic a navic i moznost srovnani;-)
- WTE-greenfa
- Řidič
- Kontaktovat uživatele: