Takze nie len TDI lieta do nudzaku ...matus69 píše:v principe mi to tiez vadi, ze to huli, ale realita je taka, ze soft mam prehraty, 5.vstrekovac vymeneny, olej to nezere, chladiacu kvapalinu to nezere, spotreba je nizka, tah je dobry, a ked sa to obcas hadze do nudzoveho rezimu, tak podla OBD je to EGR ventil. Tak neriesim.
Tempomat a spotřeba
- CommonUser
- Věčnej rejpal
T27 2ZR-FAE Rice on wheels
- CommonUser
- Věčnej rejpal
Raz za 5 mesiacov ??? Si robis prdel neee ? Mna sralo TDI raz za rok a mal som toho plne zuby.matus69 píše:a niekto niekedy tvrdil opak?
kazdopadne, momentalne mi to robi tak raz za 5 mesiacov, takze to moc neprezivam.
Motor stvoreny pre dialnicu, je na nu nevhodny kvoli spolahlivosti (nudzak) ?! Uz sa ti to preplo do nudzaku pri predbiehani ? Mne ano. Odporucam ako adrenalinovy sport
Esteze tu mame <Kar>. Ti ma dokazu potesit
to je prd adrenalinovy sport, adrenalin je kdyz ti Yaris 1.0 s robotickou prevodovkou pri predjizdecim manevru preradi z trojky na petku kdyz ses na urovni predjizdeneho autaCommonUser píše:Odporucam ako adrenalinovy sport![]()
EX: Corolla E12 1.6 VVTi 5d
EX: Yaris I 1.0 VVTi 5d
EX: Avensis T25 2.2 D4D D-Cat Exclusive Combi
- CommonUser
- Věčnej rejpal
To bola tvoja prva jazda s tymto Yarisom ? (bez ironie)KarlosCZ píše:to je prd adrenalinovy sport, adrenalin je kdyz ti Yaris 1.0 s robotickou prevodovkou pri predjizdecim manevru preradi z trojky na petku kdyz ses na urovni predjizdeneho auta
Inak by clovek mal trochu poznat v com jazdi. Nudzak je nieco nepredvidatelne.
V nudzaku som tam mal odhadom asi do 30 kW - viac ako 120 ani nahodou ... iba dole kopcom a vyradit.
jj, prave sem ho z Ovy vezl domu a fakt sem to necekalCommonUser píše:To bola tvoja prva jazda s tymto Yarisom ? (bez ironie)KarlosCZ píše:to je prd adrenalinovy sport, adrenalin je kdyz ti Yaris 1.0 s robotickou prevodovkou pri predjizdecim manevru preradi z trojky na petku kdyz ses na urovni predjizdeneho auta
EX: Corolla E12 1.6 VVTi 5d
stat sa to moze hocikedy hocikde...s tym nic neurobim. Zatial to nikdy nevyplo pri plnom plyne, ale vsehovsudy som mal ten nudzak 4-5x, takze tazko povedat, ci to nebola nahoda.CommonUser píše:Raz za 5 mesiacov ??? Si robis prdel neee ? Mna sralo TDI raz za rok a mal som toho plne zuby.matus69 píše:a niekto niekedy tvrdil opak?
kazdopadne, momentalne mi to robi tak raz za 5 mesiacov, takze to moc neprezivam.
Motor stvoreny pre dialnicu, je na nu nevhodny kvoli spolahlivosti (nudzak) ?! Uz sa ti to preplo do nudzaku pri predbiehani ? Mne ano. Odporucam ako adrenalinovy sport![]()
Ci toho mam alebo nemam plne zuby - staci motor vypnu a zapnut a ide, ze by ma to vtedy nenasralo sa neda povedat - nasralo, ked som sa nasposledy hore sancovou nevedel rozbehnut, tak je to dost trapne no
Ale kedze suma oprav za moj naftovy motor zatial rovna sa nule, a pravidelny servis je lacnejsi, tak je to oproti benzinovej verzii financne jasna volba...
Kdyz se bavite o nouzakach, tak jsem si jich taky par s D4D zazil. Nejlepsi byl kdyz jsem predjizdel kamion pri ceste do Italie, ze 130 jsem sel na dvojku a 2000 otacek, vic to nedalo. Kamion me zase hezky v parvym pruhu predjel a ja rychle do odstavnyho. Pak jsem celou cestu v Italii trnul hruzou, kdy me to potka v tunelu, protoze tam zadny odstavny pruhy nemaji a nejspis by me tam nekdo sestrelil. No paradni dovolena s pristrojovkou jak vanocni stromecek 1500km od domova.
Snad uz mam s benzinem od tehle radosti pokoj. tuk tuk tuk
RAV4 HSD FWD
....nejen karCommonUser píše:matus69 píše:
Esteze tu mame <Kar>. Ti ma dokazu potesit
Toyota Avensis 2.2 D CAT Lux 130kw
- CommonUser
- Věčnej rejpal
No doma v meste to az tak nenasere, ale v zatazi to vzdy prislo po chvili znova ! A teda na dialnici niekde v polke cesty to je bomba ! Do ciela to pripominalo vojensky rozkaz "plazenim vpred !"matus69 píše:stat sa to moze hocikedy hocikde...s tym nic neurobim. Zatial to nikdy nevyplo pri plnom plyne, ale vsehovsudy som mal ten nudzak 4-5x, takze tazko povedat, ci to nebola nahoda.
Ci toho mam alebo nemam plne zuby - staci motor vypnu a zapnut a ide, ze by ma to vtedy nenasralo sa neda povedat - nasralo, ked som sa nasposledy hore sancovou nevedel rozbehnut, tak je to dost trapne no![]()
Nudzak je pre teba bezny jav ? Divno.matus69 píše:Ale kedze suma oprav za moj naftovy motor zatial rovna sa nule, a pravidelny servis je lacnejsi, tak je to oproti benzinovej verzii financne jasna volba...
Pre mna to nie je normalne a to hlavne v kontexte, ze Lex je ina trieda - hlavne cenova. Dost trapny jav na TOP TECH triedu. Ty si to ISko fakt musel chciet.
Ten piaty vstrek bol na reklamaciu ?
- CommonUser
- Věčnej rejpal
Na TDI bolo horsie to, ze tam ziadna kontrolka nesvietila, proste vsetko v normalekadel píše:Kdyz se bavite o nouzakach, tak jsem si jich taky par s D4D zazil. Nejlepsi byl kdyz jsem predjizdel kamion pri ceste do Italie, ze 130 jsem sel na dvojku a 2000 otacek, vic to nedalo. Kamion me zase hezky v parvym pruhu predjel a ja rychle do odstavnyho. Pak jsem celou cestu v Italii trnul hruzou, kdy me to potka v tunelu, protoze tam zadny odstavny pruhy nemaji a nejspis by me tam nekdo sestrelil. No paradni dovolena s pristrojovkou jak vanocni stromecek 1500km od domova.
A nikdy si clovek nie je isty, ci je to zasa len "podobana" vaha vzduchu alebo nieco horsie - u mna este podtlakovy ventil turba - resp. privod k nemu.
Este som mal slusny adrenalin so stieracmi, ktore zostali stat ... ci samotvorenie kufra na kombi ...
Odpadnute listy, ci prasknuta pruzina (a dalsie) uz len dotvorili obraz dokonalosti zvanej "naskok vdaka technike"
to som napisal? nevidim to...CommonUser píše:Nudzak je pre teba bezny jav ? Divno.matus69 píše:Ale kedze suma oprav za moj naftovy motor zatial rovna sa nule, a pravidelny servis je lacnejsi, tak je to oproti benzinovej verzii financne jasna volba...
keby som ho nechcel, tak ho nemam, kazdopadne, ze existuje nejaky nudzovy rezim som dovtedy nevedel... jazdil som viacmenej iba benziny.Pre mna to nie je normalne a to hlavne v kontexte, ze Lex je ina trieda - hlavne cenova. Dost trapny jav na TOP TECH triedu. Ty si to ISko fakt musel chciet.
Ten piaty vstrek bol na reklamaciu ?
A nech je to taka aj onaka trieda, je tam motor toyoty, len inak otoceny, takze v tomto rozdiel nie je. Su aj drahsie znacky vyssich tried, ktore ta nechaju na ceste. Bohuzial, dnes uz nikto nic negarantuje.
A samozrejme - pocas zaruky nebol nudzovy rezim ani raz...
5.vstrekovac bola zvolavacka vyrobcu, tak ako vymena serva a kontrola ci nemam gumove koberce
- CommonUser
- Věčnej rejpal
"kazdopadne, momentalne mi to robi tak raz za 5 mesiacov, takze to moc neprezivam." - mne z tej vety vyplyva, ze sa to pre teba stava beznym javom. Ist na dlhe trate s tymto vedomim, ze to asi pride ... tak sorry - no way !matus69 píše:to som napisal? nevidim to...CommonUser píše: Nudzak je pre teba bezny jav ? Divno.
Presne ako u mna. Az naftak ma naucil chapat tento pojem.matus69 píše: keby som ho nechcel, tak ho nemam, kazdopadne, ze existuje nejaky nudzovy rezim som dovtedy nevedel... jazdil som viacmenej iba benziny.