V prvom rade chcem vsetkych pozdravit. Toto forum sledujem uz dlhsiu dobu (odkedy mam Carinu) a uz som tu nasiel vela fundovanych a zmysluplnych odpovedi na problemy ktore sa tykali aj mojho auta. Carinku som kupil v marci 2011, je to r. v. '95, 2.0 GLi, momentalne najazdenych 283 000 km, pri kupe 262 000. Postupne a preventivne som na aute menil rozvody + vodna pumpu, tesnenie pod vekom motora, spojku, predne ramena + capy, zadne loziska + naboje, tycky stabilizatora, samozrejme pravidelne olej + filtre. Hned po kupe som dal namontovat LPG, kedze na aute najazdim dost vela km. Okrem pracovnych ciest som s Carinkou bol 2x v Chorvatsku.Za starostlivost sa mi odvdacila doteraz uplne bezproblemovou prevadzkou. Jednoducho povedane 30 000 km bez vacsich problemov.
No a teraz k problemu. Pred dvoma dnami som nastartoval auto (pol hodinu predtym som ho zaparkoval), bez problemov som sa pohol a asi po 2 km zhasol motor (citil som zvadnutie plynoveho pedala pri pridani) a odvtedy nejde nastartovat. Ked sa to stalo, isiel som uz na LPG, nie na benzin. Kedze ja sa do aut v podstate nevyznam (vodic spotrebitel

Snazil som sa hladat aj v predoslych temach, ale velmi som nezmudrel. Preto by som vas chcel poziadat o radu, ci ste sa uz s niecim podobnym nestretli. Vdaka