AVENSIS problém s CD

vše ohledně modelové řady Avensis
Odpovědět
rkl111
Člen Týmu

AVENSIS problém s CD

Příspěvek od rkl111 »

Zdravím všetkých.Mám problém s autorádiom v Avíku r.v.2004.Začalo to tým, že sa rádio zaplo aj po vypnutí a vytiahnutí klúča zo zapalovania.Na radu priatela som vymenil "orech" na spínacej skrinke.To nepomohlo.Navyše mi teraz CD nechce zobrať CDčka.Raz za čas pri x-tom pokuse ho zoberie a pokial je vnútri aj ho prehráva.Nemáte s tým niekto skúsenosť?Neviem, či sa oplatí dať CD opravovať.Na polskom ALLEGRE sú origo rádiá od 1000 CZK.Problém je len s medzinárodnou platbou a dopravou.Prípadne nemáte niekto také rádio?Dík
Maghreb
Věčnej rejpal

Příspěvek od Maghreb »

Akurat skusam z allegra zobrat motorcek zadneho stieraca na avensis kombi cez stranku www.tovarzpolska.sk , tak uvidime. Ale nevyzera, ze by to bolo vyrazne drahsie cez to kupit a zaroven ti odpada medzinarodna platba (platis v eurach na ucet firmy a potom kurierovi/poste).
rkl111
Člen Týmu

Příspěvek od rkl111 »

Ja nehovorim , že je o nemožné.Ale na kúpu toho rádia na ALLEGRE majú len svoj účet.Skúsim aj tvoju stránku.Možno sa to bude dať.Dík za reakciu.
rkl111
Člen Týmu

Příspěvek od rkl111 »

Maghreb píše:Akurat skusam z allegra zobrat motorcek zadneho stieraca na avensis kombi cez stranku www.tovarzpolska.sk , tak uvidime. Ale nevyzera, ze by to bolo vyrazne drahsie cez to kupit a zaroven ti odpada medzinarodna platba (platis v eurach na ucet firmy a potom kurierovi/poste).
Dík za stránku.Vyzerá to celkom dobre.Skúsim to cez ňu kúpiť.
semi
Člen Týmu

autorádio s CD a RMG.

Příspěvek od semi »

Ahoj, pokud ti to neklapne, tak já do měsíce budu prodávat z mého Avensise r.v. 11/2004 toto 2 dinové CD rádio s magnetofonem. Je v perfektním stavu, s autem mám naj. 64,000 Km. a poslouchám většinou jen rádio.
rkl111
Člen Týmu

Re: autorádio s CD a RMG.

Příspěvek od rkl111 »

semi píše:Ahoj, pokud ti to neklapne, tak já do měsíce budu prodávat z mého Avensise r.v. 11/2004 toto 2 dinové CD rádio s magnetofonem. Je v perfektním stavu, s autem mám naj. 64,000 Km. a poslouchám většinou jen rádio.
Nazdar SEMI.To by bolo super.Čo by si zaňho chcel?Určite by som radšej istotu ako niečo z PL.Bývam v ČR pri Prahe.Tak by nemal byť problém ani z dopravou.Len to, že z PL to vyjde tak na 1500. :?
semi
Člen Týmu

autorádio s CD a RMG.

Příspěvek od semi »

No, já za něj chci tak 2 tis. Kč.
rkl111
Člen Týmu

Re: autorádio s CD a RMG.

Příspěvek od rkl111 »

semi píše:No, já za něj chci tak 2 tis. Kč.
Tak asi skúsim to polsko.Je tam toho viac, čo by som chcel.Dúfam, že trochu ušetrím za darčeky.Ale aj tak dík za ponuku.
Odpovědět

Zpět na „Avensis“