Pojistky a žárovky do 6.gen (povinná výbava)

vše ohledně modelové řady Celica
Odpovědět
Vilda
Člen Týmu

Pojistky a žárovky do 6.gen (povinná výbava)

Příspěvek od Vilda »

Zdravím všechny příznivce bodového systému ;-)
tak jsem si říkal, že pro případně diskutování o výši pokuty (nebo lépe pro její úplné zpochybnění ;-) by bylo asi výhodou mít v pořádku povinnou výbavu. U bodů "pojistky" a "žárovky" jsem se ovšem zarazil, zatím jsem se tím nezabýval ("Pojistky nepotřebujete, když v Toyotě nějaká odejde tak je to nějaký větší problém a stejně musíte přijet", říká mechanik :-)

takže dotaz zní:
Jaké pojistky a žárovky koupit pro Celicu 6.gen?
Primární cíl je umlčet úredního šimla, sekundární cíl je koupit něco, co pak můžu skutečně použít, ideál je splnit oba cíle ':lol:'

nebo stačí jen nějaká taková ta sada co se prodává v hyprech?

... Povinná výbava motorových vozidel dle vyhlášky č. 341/2002 Sb.
Pro vozidla kategorie M(osobní) a N(nákladní) se požaduje vždy tato výbava:
• náhradní elektrické pojistky, pokud jsou v elektrické instalaci používány, po jedné od každého používaného druhu,
• po jedné náhradní žárovce od každého druhu užívaného v zařízeních k vnějšímu osvětlení a ke světelné signalizaci, s výjimkou zvláštního světelného výstražného zařízení...
prodáno: Celica GT T20 (1997)
http://tinyurl.com/celicagt
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

pojistky + žárovky

Příspěvek od micron »

Myslim, že bych vyhlášku renovoval: " vozit ssebou pojistky a žárovky jako pivinnou výbavu platí specialně pro vozy Škoda, W, a převážně deutsche market wagens...

no need this shit cause bulbs and electrocity are perfect quality in japanese cars!
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Radus2,0Gti
Věčnej rejpal

Příspěvek od Radus2,0Gti »

je to jednoduché musíš sebou vozit žárovky, jakékoliv stejě poicajti neví jaké jsou užity, dále pojistky ty jsou to samé, dále měj nepropadlou lékarničku na STK je to jen lehká závada když je nějaký obvaz propadlí, ale policajti ji pak neuzavají vůbec, pak rezervní kolo, hever, klíč na kola a výstražný trojúhelník. Nářadí by ti mělo stačit pouze šroubovák plochý a křížový. S touto výbavou by jsi neměl mít sebemenší problém.
RAV4 D-CAT
Hafan
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hafan »

naradi snad neni poviny? jenom klic na kola...nicmene ja jako zarovky a pojistky vozim sadu ze skody 120 co jsem mel, akorat jsem z toho strhnul tu samolepku ze to je pro skodovky.Oni mi proste nedokazou ze to pro to auto neni.
Radus2,0Gti
Věčnej rejpal

Příspěvek od Radus2,0Gti »

Nářadí poviný není, ale měl by jsi mít prostředky na výměnu těch žárovek. Což ti nepřímo nakazuje ty šroubováky. Samozdřejmě ti je přikázat nikdo nemůže, ale je lepší je mít, když se ti na autě povolí nějaká spona.
RAV4 D-CAT
ArnieGT
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Re: pojistky + žárovky

Příspěvek od ArnieGT »

micron píše:Myslim, že bych vyhlášku renovoval: " vozit ssebou pojistky a žárovky jako pivinnou výbavu platí specialně pro vozy Škoda, W, a převážně deutsche market wagens...

no need this shit cause bulbs and electrocity are perfect quality in japanese cars!
Přesněěě,.. :lol: :lol:
Celica TA28 77' / Corolla KE35 76' / Celica RA65 82' / Crown MS65 75'
JDM wheels----->https://www.facebook.com/jdm.cz
garfielld
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od garfielld »

Radus2,0Gti píše:Nářadí poviný není, ale měl by jsi mít prostředky na výměnu těch žárovek. Což ti nepřímo nakazuje ty šroubováky. Samozdřejmě ti je přikázat nikdo nemůže, ale je lepší je mít, když se ti na autě povolí nějaká spona.
těma prostředkama myslíš půlku dílny? :lol: páč bez toho žárovku ve svý 5.gen asi nevyměnim:)
Obrázek
Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
Salám
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Salám »

ja bych si musel zlamat prsty a zapesti abych si sam vymenil zarovku ve 4. g. :lol:
Toyota celica 2.0 GTi 16V 1988 - bejvávalo
Suzuki Vitara JLX 1.6 16V 1993
Jihlava
603 900 512
Odpovědět

Zpět na „Celica“