stredovy tunel s/bez laktovej opierky e10
stredovy tunel s/bez laktovej opierky e10
zdravim, je nejaky rozdiel v stredovom tunely/kryte medzi prednymi sedackami vo verzii s alebo bez opierky? mam socku bez opierky a dost mi chyba, rad by som vymenil...ked najdem napr. z vrakoviska cely ten diel aj s opierkou bude mi sediet? nachadza sa totiz na nom aj to stelovanie vysky svetiel
prave som ti to chcel pripomenutalex 008 píše: na E11 iné farebné prevedenie ako na e10? myslim ze e11 ma take bledsie plasty
Corolla E10 HB 1,4 4E-FE
Honda Civic SDN 1,5 VTEC
Honda Civic SDN 1,5 VTEC
Dobra otazka
Mne to na prvykrat velmi neslo. Mordoval som sa s tym hodnu chvilu, nechcel som to na hulvata "urvat". Najskor povolis vsetky sroby, nebudem vysvetlovat kde su, lahko ich najdes
. Este musis tusim vytiahnut obruc okolo radiacej paky, ktora drzi tu protiprachovu manzetu na pake. Tato faza je zatial v pohode, horsie je to, ze to nechce potom ist von. Zadnu cast opierky musis nadvihnut, neviem uz presne to akej vysky a potom sa da vytiahnut von. Este skor ako to vyberes, vytahni konektory zo spinacov. No a co sa tyka samotneho vyberania, velmi haklive su take male haciky, ktore spajaju plastovy diel opierky s plastovym dielom okolo radiacej paky. Su velmi male a krehke, mne sa ich podarilo na mojej starej konzole bez opierky na jednej strane vsetky 3 odlomit. Ja som to vyberal spolu s asistenciou "Jak na to", tam je to pekne rozpisane a celkom mi to pomohlo 
Corolla E10 HB 1,4 4E-FE
Honda Civic SDN 1,5 VTEC
Honda Civic SDN 1,5 VTEC