čaaau všem!
máte někdo zkušenost se svařováním, resp zablokováním dvouhmotového setrvačníku? Okolo dvacítky za nový mi příjde fakt morová cena!
Popř na kolik vyjde a kde se dá sehnat jednohmotový? Možná jsem blbě hledal, ale ticho po pěšině bez nějakého výsledku kromě toho, že existuje.
Dík, zdar a sílu!
Jencek
Dvouhmotový setrvačník
Nejen blbě hledal,ale i blbě ptal. Tady to není klub jasnovidců,chce to i dát model koloběžky či co to máš. Nejlépe vyplnit i podpis v osobních údajích a máš to nafurt
ukáže se ti pak v každém příspěvku pod čarou.

T27 Avensis 1.8 Valvematic Multidrive S/2009/
když pijete se mnou pijete s Mírou

http://moje.auto.cz/m5t/avik.html
když pijete se mnou pijete s Mírou

http://moje.auto.cz/m5t/avik.html
http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopi ... 813#198813
...možná ti to pomůže...
...možná ti to pomůže...
Toyota Avensis 2.2 D CAT Lux 130kw
Ted jsem menil setrvak a spojkovou sadu na svoji T22. Setrvak odesel po 255tis.km. Dlouho jsem resil co nejlevnejsi cestu, az jsem nakonec koupil od jednoho chlapika z Aukra original sadu Aisin za 14tis. Kc. Na Aukru ji ma asi o 1500Kc drazsi, ale dojel jsem si pro ni a kupoval jsem mimo Aukro. Celkem vymena sady i s praci (i dalsi drobnosti, protoze auto dlouho stalo) me vysla na 21500,-, coz je imho solidni cena.
Zvazoval jsem i zavareni setrvaku, ale to by asi nedelalo dobrotu, tak jsem to zavrhl.
Zvazoval jsem i zavareni setrvaku, ale to by asi nedelalo dobrotu, tak jsem to zavrhl.
rodinné: '02 Toyota Avensis Combi D-4D
nové rodinné: '08 Ford Galaxy III 2.0i Titanium 107kW
služební: '11 Škoda Fabia Combi 1.2 TSI 63kW
EX: '08 Škoda Octavia II 1.9TDI; '10 Škoda Fabia Combi 1.2TSI 63kW; '97 Škoda Felicia 1.3MPi
nové rodinné: '08 Ford Galaxy III 2.0i Titanium 107kW
služební: '11 Škoda Fabia Combi 1.2 TSI 63kW
EX: '08 Škoda Octavia II 1.9TDI; '10 Škoda Fabia Combi 1.2TSI 63kW; '97 Škoda Felicia 1.3MPi
- Idaho
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
výměna spojky na T22 D-4D vč práce a materiálu u nás od ledna 18-19tis za dvouhmotu aisin nebo 14-14,5 tis za jednohmotu LUKnebo 12-12,5tis za jednohmotu NEXUS/Blueprint.
Osobně je mi jedno zda montuju jednohmotu nebo dvouhmotu, rabat mam stejný, ale rozebíral jsme tři D4D motory co zaklepali na klice v rozmezí 220 a 350tis km a všechny meli namontovanou jendohmotu, takže si myůsím že příčina je bud v jednohmote nebo v tom že majitele šetřili kde mohli, nejen na spojce
Jednohmota je pocítit při rozjezdech a řazení ( pokud jste jezdili s vymlácenou dvouhmotou poznáte prd , al ekdyž vás posadím do avensise s cerstve instalovanou jednohmotou luk a potom přesednete do cerstve vymenněné dvouhmoty, tak človek co ave zná a má s ním pár tisíc najeto pozná rozdíl hned.
Pozor na jednohmoty co distribuuje AK pod značkou starline - položil jsem vedel sebe LUK a STRL a musím říci nebe a dudy - rozdíly vkvalite opracování markantní, u STRL chybeli nábehy na ozubení setrvačníku pro ozubené kolo starteru atd... proste hnus..
Osobně je mi jedno zda montuju jednohmotu nebo dvouhmotu, rabat mam stejný, ale rozebíral jsme tři D4D motory co zaklepali na klice v rozmezí 220 a 350tis km a všechny meli namontovanou jendohmotu, takže si myůsím že příčina je bud v jednohmote nebo v tom že majitele šetřili kde mohli, nejen na spojce

Jednohmota je pocítit při rozjezdech a řazení ( pokud jste jezdili s vymlácenou dvouhmotou poznáte prd , al ekdyž vás posadím do avensise s cerstve instalovanou jednohmotou luk a potom přesednete do cerstve vymenněné dvouhmoty, tak človek co ave zná a má s ním pár tisíc najeto pozná rozdíl hned.
Pozor na jednohmoty co distribuuje AK pod značkou starline - položil jsem vedel sebe LUK a STRL a musím říci nebe a dudy - rozdíly vkvalite opracování markantní, u STRL chybeli nábehy na ozubení setrvačníku pro ozubené kolo starteru atd... proste hnus..