SČÍTÁNÍ počtu celicy turbo 4WD typ ST165
- Diablo
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
No,třeba CS koupil za 12tis. s podělanou spojkou...ale to bylo spiš štěsti..Ale za 50tis ji seženeš kdykoli a poměrně hezkou... V serii na šotolině šílené svezení-furt hrabe,ale tlačí dopředu,s maximální trakcí
A když to trochu vymazlíš,ani asfalt brát driftem není problém 

TOYOTA Celica 2.0 Turbo 4WD

- ALIEN
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
tak to je levny.Diablo píše:No,třeba CS koupil za 12tis. s podělanou spojkou...ale to bylo spiš štěsti..Ale za 50tis ji seženeš kdykoli a poměrně hezkou... V serii na šotolině šílené svezení-furt hrabe,ale tlačí dopředu,s maximální trakcíA když to trochu vymazlíš,ani asfalt brát driftem není problém

- ALIEN
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
znamej te stejne natreDiablo píše:Seš trochu z ruky,a nebylo by to objektivni,zaklad ma 180HP...Ale možna budu na Mimoni....možná.....

BTW co jsi udelal s motorem?? Vidim jen pop-off ventil...ete turbo se mi zda naky moc stribrny...to je taky naky novy?
- ALIEN
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
ten nastrik vody jsem jeste nevidel v akci....jak je tezky to tam naasanovat?Diablo píše:ALIEN píše: co jsi udelal s motorem?? Vidim jen pop-off ventil...ete turbo se mi zda naky moc stribrny...to je taky naky novy?
velký IC s nástřikem vody,Repas turba+zvednuty plnici tlak,BOV-off,ostre vačky,věčí vstřiky,chystám chip,zvednout palivovy tlak....
- ArnieGT
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Sakra Diablo,..tak já bych se s vezl,...mám v plánu vyměnit za GT-4,...

Celica TA28 77' / Corolla KE35 76' / Celica RA65 82' / Crown MS65 75'
JDM wheels----->https://www.facebook.com/jdm.cz
JDM wheels----->https://www.facebook.com/jdm.cz