Chcem sa este opytat, ten vysuvny stojan na napoje sa mi zasekol, najprv siel na x-ty krat vysunut, ked som ho zatlacal a potom sa asi uvolnila pruzina, alebo pero, ktore ho tlaci von a tak mi uz nejde von vobec, mate skusenost, ako to rozobrat??? Nieaky postum, alebo navod?
Vdaka za Vase rady ...
Stojan na napoje nad radiom Toyota D-CAD 2007
nedavno sem to delal, musis vycvakat celou tu listu ve ktery to je, je to na peti bodech nacvakly do palubovky, opatrne zespodu zapaci a dostanes to ven, pak odpojis kabel kterejje napojenej k ovladaci vedle drzaku napoju... cely to vyjdej a drzak drzi na trech sroubkach zevnitr..
az ho budes mit v ruce tak zespoudu na kraji uvidis jakoby plechovej valecek, to neni valecek ale stocena pruzina tak s tim zatocabys nasel kraj.. je to takovy "T"... to nastrc do spodku vnitrni casti toho drzaku kterej jezdi ven, je tam presne na to dira...
takhle se to blbe popisuje ale jak to budes mit venku bude ti to hned jasny...
az ho budes mit v ruce tak zespoudu na kraji uvidis jakoby plechovej valecek, to neni valecek ale stocena pruzina tak s tim zatocabys nasel kraj.. je to takovy "T"... to nastrc do spodku vnitrni casti toho drzaku kterej jezdi ven, je tam presne na to dira...
EX: Corolla E12 1.6 VVTi 5d
EX: Yaris I 1.0 VVTi 5d
EX: Avensis T25 2.2 D4D D-Cat Exclusive Combi
EX: Yaris I 1.0 VVTi 5d
EX: Avensis T25 2.2 D4D D-Cat Exclusive Combi
Vdaka za pomoc, urcite mi to pomoze, myslel som si, ze nieako takto to bude, ale aspon si ma ujistil, pozeral som na tu listu, videl som tam nieake bile nacvakavacky, len nevedel som ci to mam tahat k sebe, dole, alebo do ktorej strany.KarlosCZ píše:nedavno sem to delal, musis vycvakat celou tu listu ve ktery to je, je to na peti bodech nacvakly do palubovky, opatrne zespodu zapaci a dostanes to ven, pak odpojis kabel kterejje napojenej k ovladaci vedle drzaku napoju... cely to vyjdej a drzak drzi na trech sroubkach zevnitr..
Tak este raz dik za odpoved...
-
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Budem pokracovat, aj ked nie s tym istym problemom : V drziaku napojov mala asi predchadzajuci majitel mojej T25-ky zrejme nejaky lepkavy napoj, ktory sa zrejme rozlial a vliezol do strbin ovladania automatickej klimy. Tlacitko ktore usmernuje prud vzduchu do kabiny, resp. na nohy a okno ide dost ztuha - asi tam este ostal nejaky "maglajz". Asi by to chcelo odmontovat cely ten kryt a vycistit to tam - uz to z vas niekto robil ? Nerad by som nieco poskodil,
TOYOTA Avensis 2,0 D-4D Wagon 93kW black r.v.2007
Skus stiahnut servisne manualy a pozriet tam:
http://manualy.autooo.eu/en/toyota-manu ... y-prirucky
http://manualy.autooo.eu/en/toyota-manu ... y-prirucky
MTZracing: Sice ti moc nepomuzu, ale co kdyby nahodou. Mel jsem ve vydechu takovou nadobku s tekutou "vonafku", ten sajrajt mi z toho vytek, naleptal stribrnej stredovej panel, kterej prasknul a jak rikas ty, tezce mi sla mackat tlacitka a zustavala viset. Porad dokola jsem je mackal az se mi to trosku podarilo rozhejbat. A od ty doby mi nesmi do vydechu zadnej tekutej sajrajt
RAV4 HSD FWD