GPS anténa
GPS anténa
neviete mi niekto poradiť ako vymontovať GPS anténu? Nemôžem sa k nek dostať treba kôli tomu vymontovať celú palubovku?
Toyota Avensis Combi 2.2 D-cat Exekutive Busines
ta anténa je pod palubovkou za kurením aj ju vidno ked odmontujem tú zatváraciu poličku na vrchu palubovky ale je tam taký zlý prístup že ju nemôžem odmontovať....vybrať ju chcem kôli predaju navigácie.darius píše:Ak si dobre pamatam obrazky z manualov tak je ta antenna v strede stropu pod tapacirungom. naco ju chces vlastne vyberat?
drži to na takom plechu ale skušal som tu anténu aj chytiť a dáko s nou pohnut ale nešlo tak predpokladám že je na tom plechu dáko prikrutena alebo prilepena neviem a ten plech sa neda odsrobovať nakolko sa koli malemu priestoru nedostanem k srobam.aczasa píše:Co tam máš za NAVI? Já když instaluji a sundávám TNS510, tak je tam jen nalepovací plíšek (ten tam holt zůstane) a anténa na něm drží magneticky... A přesně v pozici na přívodu k topení.... Drát s anténou se pak dá v klidu protáhnout až k jednotce a vyndat ven. Na čem ti to tam drží?
Navigácia je TNS 700 B 9010
JJ... zkus trochu více přidat na síle.. .
)) Vím, že je to naprosto debilní rada, ale plech je nalepený a anténa má vcelku dost silný magnet... Kdybych o měl nějak popsat..... je to síla větší než třeba 50N .... Nějak jsem to neměřil, ale je to víc než bych osobně čekal....
Případně, jestli tam dobře alespoň vidíš, můžeš mezi ni a plíšek zkusit nožík a uvidíš, jestli ji někdo přilepil...

Případně, jestli tam dobře alespoň vidíš, můžeš mezi ni a plíšek zkusit nožík a uvidíš, jestli ji někdo přilepil...
Back in Czech.
no vďaka za radu skúsim to ked tam budem dávať nové rádioaczasa píše:JJ... zkus trochu více přidat na síle.. .)) Vím, že je to naprosto debilní rada, ale plech je nalepený a anténa má vcelku dost silný magnet... Kdybych o měl nějak popsat..... je to síla větší než třeba 50N .... Nějak jsem to neměřil, ale je to víc než bych osobně čekal....
potom dám samozrejme vedieť či to išlo....