Yaris 1.5VVTi 78kw
Yaris 1.5VVTi 78kw
Zdravím,chci se zeptat jestli má někdo zkušenosti s tímto motorem?(v Yarisu).Co jsem hledal na netu tak jsem našel jen pár kousků a celkem draho.To je o auta s tímto motorem takovej zájem nebo jsou tak dobré?
Dík za odpověď.
Dík za odpověď.
-
toyotakTS
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
1.5 ts
Nevím jak v SR, ale u nás v ČR se TS-ko prodávalo a jeho cena byla cca 480 tis a díky tomu je jich tak málo. Jedinej Yarísek, kterej se dovážel na přání byl 1.5 TS- Turbo (110Kw).
- yarisek
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Re: 1.5 ts
JJ přesně tak, akorad ja ho kupoval za rovnejch 505tis (5tis metaliza), a můžu jen doporučit, nebyl nidky žádnej problémtoyotakTS píše:Nevím jak v SR, ale u nás v ČR se TS-ko prodávalo a jeho cena byla cca 480 tis a díky tomu je jich tak málo. Jedinej Yarísek, kterej se dovážel na přání byl 1.5 TS- Turbo (110Kw).
- yarisek
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem na něj koukal a je krasnej, snad bych měl i chuť zavzpomínat jak krásně jezdil ... Tady mam pár fotek ze setkání , bohužel jen z tehdejšího mob. Jinak ten samej je testovanej na auto.czMr. Yaris píše:Na Tipcars.cz je na prodej Yaris Turbo
http://magazin.auto.cz/testy/toyota-yar ... -2004.html

- yarisek
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Měl jsem ho pujčené na hodinu, takže jsem se vyřádil a vrátil, ale na auto.cz, kam jsem dával odkaz je dobře popsanej test. na 1,9 tdi to má určoCanabik píše:nuz skusenosti? pytaj sa...je to TDI killer, je spolahlivy a papa malo relativne...
yarisek píše:Měl jsem ho pujčené na hodinu, takže jsem se vyřádil a vrátil, ale na auto.cz, kam jsem dával odkaz je dobře popsanej test. na 1,9 tdi to má určoCanabik píše:nuz skusenosti? pytaj sa...je to TDI killer, je spolahlivy a papa malo relativne..., vždyť i normální yaris Ts si může s s těmadle autama hrát.. spolehlivost netuším, ale je to toyota takže určitě je
no ja som reagoval na klasicke TS ktore mam ja ...
- yarisek
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Canabik píše:yarisek píše:Měl jsem ho pujčené na hodinu, takže jsem se vyřádil a vrátil, ale na auto.cz, kam jsem dával odkaz je dobře popsanej test. na 1,9 tdi to má určoCanabik píše:nuz skusenosti? pytaj sa...je to TDI killer, je spolahlivy a papa malo relativne..., vždyť i normální yaris Ts si může s s těmadle autama hrát.. spolehlivost netuším, ale je to toyota takže určitě je
no ja som reagoval na klasicke TS ktore mam ja ...turbina je uz total killer:)
U nás na ulici jeden Yaris 1.5 parkuje. Jak poznám na první pohled jestli je to verze s turbem nebo bez něj?
Mimochodem v dnešní době asi nebude až moc velký rozdíl mezi současnou 1.33 73 kW a 1.5 78 kW že?
Mimochodem v dnešní době asi nebude až moc velký rozdíl mezi současnou 1.33 73 kW a 1.5 78 kW že?
Toyota Yaris (2011) Style, 1.33 dual VVT-i Multidrive S
Toyota Yaris (2009) Terra Cool , 1.33 dual VVTi
Toyota Aygo 3x (2012) Base Cool, 1.0 VVT-i
Toyota Yaris (2009) Terra Cool , 1.33 dual VVTi
Toyota Aygo 3x (2012) Base Cool, 1.0 VVT-i