Jsem zde nový a tak s chci informovat zda se konají nějaké ,,previa srazy,,?
J
sraz previa
sraz previa
PREVIA 2WD 1998 na LPG LOVATO
10lt lpg/100km
10lt lpg/100km
Re: sraz previa
Zdárek.jatez píše:Jsem zde nový a tak s chci informovat zda se konají nějaké ,,previa srazy,,?
J
Také bych se na nějakej podíval.
Zajímá mně jak ji má kdo udělanou.
Čauky.previak píše:Zdárek.jatez píše:Jsem zde nový a tak s chci informovat zda se konají nějaké ,,previa srazy,,?
J
Jak jsi spokojen s previí?
Sháním nějaké doplnky, ale je to pasé? Nevíš o něčem?
Jak máš velkou nádrž na plyn a kde jsi jej montoval?
P
PREVIA 2WD 1998 na LPG LOVATO
10lt lpg/100km
10lt lpg/100km
Čus.jatez píše:Čauky.previak píše:Zdárek.jatez píše:Jsem zde nový a tak s chci informovat zda se konají nějaké ,,previa srazy,,?
J
Jak jsi spokojen s previí?
Sháním nějaké doplnky, ale je to pasé? Nevíš o něčem?
Jak máš velkou nádrž na plyn a kde jsi jej montoval?
P
Já žádné potíže nemám a nemyslím že by nějaké mohly nastat. Brouká si to pěkně jen mi něco začalo pískat, asi řemen. Jsou to držáky a já mám již třetí toyotu, ale koukám po té novější previi a tuto bych možná prodal, nevím, musím zvážit. Je dost pěkná a celkově v naprosto bezvadném stavu a tak mi je celkem líto ji dát pryč
Doplňky asi neseženeš nebot se to vyrábělo jen pro usa a kanadu tak snad tam
Lpg montoval pan Hrachovec ze Zubří a je tam nádrž tuším 62 litrů ale stejně natankuju jen 50lt. Spotřeba cca 11lt/100km pokud jedu v klidu, pak samozřejmě víc. Co mě lichotí je tichý zvuk motoru a na plyn je takový ještě malinko lahodnější
P
toyota previa 98" + lpg lovato easy fast + nádrž toroid 62litrů
No já být tebou tak si nechám tu starší raději, teda pokud jí máš opravdu pěknou, sice možná trochu víc papá než ta nová, ale asi bude spolehlivější a má i to svoje kouzlo vzhledu a to umístění motoru to už dneska nenajdeš a ta práce na tom autě není zase tak strašná, jak se někde píše. Já sem si teďkoupil 2 jednu rozebírám a do té druhé, ta je v pěkném stavu, tak tam musím dát motor z té horší a jsem spokojený jak je všechno udělané a jak jde všechno celkem dobře vyndavat, no uvidím jak to taky půjde skládat zpátky.