Můj nárazník už zaznamenal několik šrámů,nějak si mi pořád zdá že vyčuhuji a některé obrubníky jsou nějak vyššímichalst píše:...... Mas tiez problem s prednym naraznikom vs.nizky obrubnik?

Můj nárazník už zaznamenal několik šrámů,nějak si mi pořád zdá že vyčuhuji a některé obrubníky jsou nějak vyššímichalst píše:...... Mas tiez problem s prednym naraznikom vs.nizky obrubnik?
JirkaOP píše:Kdo máte nového sedana, můžete prosím změřit šířku dna u zadních sedadel (mezi blatníky) a výšku prostoru k horní hraně a hloubku.
Případně to samé kombík T27.
Taky by mě zajémalo, jestli bych tam naskládal kufry, či spíče kolik.
hloubka x šířka u sedadel x výška po roletkudeto píše:http://www.pkauto.eu/index.php?page=563
Nie je to sice nic moc, ale na zakladnu predstavu postaci.
Loznu plochu ma dlhsiu kombi o par nepodstatnych milimetrov. V com, je vsak rozdiel, je maximalna sirka loznej plochy. Kombi ma sice o niekolko mm viac, ale zaroven nema tu velke zuzenie pri zadnych sedadlach. Podla mojho skromneho odhadu sirka loznej plochy pri zadnych sedadlach moze byt okolo 850-900mm.
JirkaOP píše:Kdo máte nového sedana, můžete prosím změřit šířku dna u zadních sedadel (mezi blatníky) a výšku prostoru k horní hraně a hloubku.
Případně to samé kombík T27.
Taky by mě zajémalo, jestli bych tam naskládal kufry, či spíče kolik.