Ahoj přátelé, co rozumějí těmto věcem lépe než já.
Mám zrezlou nádrž na corolle 1998 1,6 combi benzińáku, a proto scháním jinou. Nevíte náhodou někdo, jestli se dá použít například ze stejného modelu, ale necombi, nebo zkrátka z jiného typu? Nebo případně, kde bych toto mohl zjistit?
Díky za případnou odpověď.

E11 palivová nádrž
- 
				JanChoutka
 - Člen Týmu

V tomhle je taky 4A-FE, 1,6. Ale je to E11, tak já nevim, jestli to pasuje. Objevil sem teď  nějakou nádrž na vrakáči kutnohorská, která by údajně pasovat měla. Cena 2500,-. Tak na ně zkusim, abych to kdyžtak mohl vrátit, kdyby to ona nebyla. 
To s tim plastem je dobrej nápad, ale pochybuju, že by to tam šlo dát... starší model..

To s tim plastem je dobrej nápad, ale pochybuju, že by to tam šlo dát... starší model..
- radys03
 - Věčnej rejpal

Tak na ně zkusim, abych to kdyžtak mohl vrátit, kdyby to ona nebyla. 
U mě by to šlo
 a cena by byla taky jinde.... kdyby něco dej vědět abych se po ní podíval jestli ji ještě mám 

U mě by to šlo
aktuálně 
Auris E18 TS - 1.6 valvematic
Corolla E11 4E-FE LPG
Peugeot 307 SW 1.6 LPG
Renault Trafic 1.9dci
EX - corsa B 1.2 33kW

EX - Avensis 2.0 VVT-i
EX - corolla E10 4A-FE
Ex - favorit 135L LPG

Auris E18 TS - 1.6 valvematic
Corolla E11 4E-FE LPG
Peugeot 307 SW 1.6 LPG
Renault Trafic 1.9dci
EX - corsa B 1.2 33kW
EX - Avensis 2.0 VVT-i
EX - corolla E10 4A-FE
Ex - favorit 135L LPG
Já mám stejnou corollu a sháněl jsem zadní pás. Na vrakáči v Hradešíně ho měli, leží jim tam dvě rozstřelené E11 kombi, tak snad budou mít i nádrž. Zkus tam zavolat, někde tady na fóru je na ně kontakt.JanChoutka píše:V tomhle je taky 4A-FE, 1,6. Ale je to E11, tak já nevim, jestli to pasuje. Objevil sem teď nějakou nádrž na vrakáči kutnohorská, která by údajně pasovat měla. Cena 2500,-. Tak na ně zkusim, abych to kdyžtak mohl vrátit, kdyby to ona nebyla.