T27 facelift
"V případě pohonných jednotek se modernizace dotkla vznětového motoru 2,0 D-4D s výkonem 93 kW (125 k). Tento agregát byl v důkladně přepracován, je vybaven novým turbodmychadlem a prodělal rozsáhlé úpravy spalovacího prostoru. Výsledkem je lineární průběh točivého momentu a snížení emisí CO2 o 15 % ze 139 g/km na 119 g/km. "
to citujem z auto.cz (http://www.auto.cz/toyota-avensis-2012-61567). takze snad nieco zmenili aj v motore..
inak som rad ze uz konecne pouzili led na denne svietenie...
ale som sklamany ze stale nespominuju liftback
to citujem z auto.cz (http://www.auto.cz/toyota-avensis-2012-61567). takze snad nieco zmenili aj v motore..
inak som rad ze uz konecne pouzili led na denne svietenie...
ale som sklamany ze stale nespominuju liftback

Avensis/T25/2.0/D-4D/2007/Liftback
- CommonUser
- Věčnej rejpal
- CommonUser
- Věčnej rejpal
- CommonUser
- Věčnej rejpal
Facelift:
- stredovy panel je slusne povedane divoky ... striebrenka od Vietnamca
- panel klimy ostal ale budiky zmenily na styl Hyundai
- brzdove svetla su ostro rezane (taky divoky pohlad)
- LEDky v prednych svetlach su plus, ale na design si asi musim zvyknut
Tak neviem, pani bratia, ci TTT este stoji za to.
- stredovy panel je slusne povedane divoky ... striebrenka od Vietnamca
- panel klimy ostal ale budiky zmenily na styl Hyundai
- brzdove svetla su ostro rezane (taky divoky pohlad)
- LEDky v prednych svetlach su plus, ale na design si asi musim zvyknut
Tak neviem, pani bratia, ci TTT este stoji za to.
T27 2ZR-FAE Rice on wheels
Ahoj všem, dobře souhlasím, že na facelift si člověk musí zvyknout, ale.... co jiného? (myslím jakou jinou značku v tomto segnentu? poruchové Mondeo, kradeného Superba, neosobního Pasata, korejskou-předraženou I40?) fakt si neumím momentálně vybrat
Ex Avensis T25 kombi Executive 2.0 D4D 85 kW (2004)
Ex Avensis T27 kombi Business Plus 2.0 D4D 93 kW (2011)
Ex Avensis T27 kombi Active Trend+ 2.0 D4D 105 kW (2016)
Ex Rav4 IV Selection 2.5 Hybrid FWD 145 kW (2018)
Camry v70 executive VIP
Camry v70 executive VIP
- CommonUser
- Věčnej rejpal
Ja s tebou suhlasim na 210%, preto mam Avisa. To boli len postrehy preco Avis nebude autom roka ani po facelifte.chudy píše:Ahoj všem, dobře souhlasím, že na facelift si člověk musí zvyknout, ale.... co jiného? (myslím jakou jinou značku v tomto segnentu? poruchové Mondeo, kradeného Superba, neosobního Pasata, korejskou-předraženou I40?) fakt si neumím momentálně vybrat
Facelift ovsem moze vyriesit par problemov,
napr. elektromechanicka brzda bez hill hollderu, debilne riesene stierace (nie len Avis), hluk motora a pod.
Já zase souhlasím s Tebou, spíš mě mrzí, že musí vzniknout facelift, jsou to přece detaily(denní svícení, hill asist apod), které mohly být již zahrnuty do modelu roku 2009, žádné světobornosti to nejsou. Ale např. umístění ovladače ruční brzdy, za to bych vraždil, nemohu si zvyknout, takhle špatné ergonomické řešení jsem neviděl. Co se Ti nelíbí na stěračích?CommonUser píše:Ja s tebou suhlasim na 210%, preto mam Avisa. To boli len postrehy preco Avis nebude autom roka ani po facelifte.chudy píše:Ahoj všem, dobře souhlasím, že na facelift si člověk musí zvyknout, ale.... co jiného? (myslím jakou jinou značku v tomto segnentu? poruchové Mondeo, kradeného Superba, neosobního Pasata, korejskou-předraženou I40?) fakt si neumím momentálně vybrat
Facelift ovsem moze vyriesit par problemov,
napr. elektromechanicka brzda bez hill hollderu, debilne riesene stierace (nie len Avis), hluk motora a pod.
Ex Avensis T25 kombi Executive 2.0 D4D 85 kW (2004)
Camry v70 executive VIP
Camry v70 executive VIP
Protože nefungujíchudy píše:.........Co se Ti nelíbí na stěračích?

T27 Avensis 1.8 Valvematic Multidrive S/2009/
když pijete se mnou pijete s Mírou

http://moje.auto.cz/m5t/avik.html
když pijete se mnou pijete s Mírou

http://moje.auto.cz/m5t/avik.html
- CommonUser
- Věčnej rejpal
Tak ako pise m5t, dodam, ze kratky stierac od spolujazdca ti tiez beha pred ocami - miesto jedneho zotretia ti tam nabehne pred oci druhy stierac s vodou z druhej polky skla. Toto asi vymyslel nejaky chuj z nejakej subdodavatelskej firmy, lebo som to videl aj u inych aut, aj ked neviem ako to tam funguje.
Umiestnenie tlacitka rucnej brzdy mne zasa az tak nevadi ako to, ze je to pomala kurva a pri vyjazde z podzemnej garaze (kazdy bozi den), to neskutocne otravuje.
Vadi mi aj hluk od motora, ked je chladno (nie len ked je motor studeny).
Pozitivne su svetla, konecne auto co svieti aj bez xenonu - v ramci moznosti.
A skutocne naklady na prevadzku su nizke (spotreba, servis, atd.), nic nemusis opravovat a spekulovat pod autom. Ale za tie veci hore by som niekoho najradsej nakopal do gul.
Vyrobcovia vseobecne nemaju zaujem na kvalite v tejto triede aut.
Niekde som zachytil, ze vyrobna cena dnesneho Avisu v base vybave je na urovni cca 12 000 Euro.
Umiestnenie tlacitka rucnej brzdy mne zasa az tak nevadi ako to, ze je to pomala kurva a pri vyjazde z podzemnej garaze (kazdy bozi den), to neskutocne otravuje.
Vadi mi aj hluk od motora, ked je chladno (nie len ked je motor studeny).
Pozitivne su svetla, konecne auto co svieti aj bez xenonu - v ramci moznosti.
A skutocne naklady na prevadzku su nizke (spotreba, servis, atd.), nic nemusis opravovat a spekulovat pod autom. Ale za tie veci hore by som niekoho najradsej nakopal do gul.
Vyrobcovia vseobecne nemaju zaujem na kvalite v tejto triede aut.
Niekde som zachytil, ze vyrobna cena dnesneho Avisu v base vybave je na urovni cca 12 000 Euro.
- CommonUser
- Věčnej rejpal
Rucka je pomala, kym sa zatiahne a hned znova odbrzdi - keby si mal z podzemnej garaze vyjazd na preplnenu cestu (blizka krizovatka so zakrutou), kde je problem sa vtlacit, tak by si to videl inak, ver mi. Niekedy tam vyleti auto v 50 km/h a ty sa tahas naspat, aby si zasa brzdil a odbrzdoval a takto dookola. Pedale nie su na Avise v sportovej polohe, takze ...Kym nezazijes, nepochopis. Ak ti to vyhovuje, tak dobre pre teba.kadel píše:common: v cem je ta rucka pomala kurva? Vzdyt se to odbrzdi samo a pri rozjezdu ani nepostrehnes,ze auto bylo zabrzdeny.
S autem jsem teda najel jen 300 km,ale hlucnosti motoru jsem si nevsiml, naopak, manzelka se lekla, ze ji to v e chciplo.
Na SK s tymto problem naozaj nemam.
Podobne na hovno je to ale aj na Passate alebo na vsetkych Meduroch, ci dnesnych Peugeotoch.
Hlucnost motoru sa mi zvysila asi pri 10 tkm, kde ale zasa pekne ozil !
A pozor, nezavisi to na teplote motoru, ale na vonkajsej teplote. Lame sa to asi pri 10 - 15 stupnoch. ZASA pozor, zalezi z akeho auta presadas.
Ja som mal A4 a sluzobne E / S klasse.
Testovacie auta mali vzdy do 10 tkm a testoval som ich v lete ...
- CommonUser
- Věčnej rejpal
CommonUser: Pravdu mas, ze "zatazeni" rucky je trosku delsi, ale odbrzdeni aspon u meho kusu ani nepostrehnu.
Na tu hlucnost jsem zvedavej, doufam, ze se neprojevi, protoze ted je v aute krasny ticho. Jinak jsem mel (jeste mam) T25 2,0 diesel a za 287tis km, co jsem s ni najel me nikde nenechala, tak proto jsem sel znovu do Avensise.
Na tu hlucnost jsem zvedavej, doufam, ze se neprojevi, protoze ted je v aute krasny ticho. Jinak jsem mel (jeste mam) T25 2,0 diesel a za 287tis km, co jsem s ni najel me nikde nenechala, tak proto jsem sel znovu do Avensise.
RAV4 HSD FWD