Mám takový problém,vlastnín Corollu Verso rv.2004,obsahem 2,0 D4D a při studeném startu,když se rozjíždím,tak z výfuku jde černý kouř
Problém při startu
- 
				nejsuzbrna
 - Člen Týmu

Problém při startu
Ahojte všichni Toyotáci 
Mám takový problém,vlastnín Corollu Verso rv.2004,obsahem 2,0 D4D a při studeném startu,když se rozjíždím,tak z výfuku jde černý kouř
 tohle se děje do té doby než se auto zahřeje,potom už je to dobrý.Nevíte náhodou čím by to mohlo být??Vím je to nafták a ty čoudí,ale tohle dříve nebylo tak intenzivní.Jinak autíčko mám rok a doposud nebyl žádný problém-neměnil bych za nic 
 Předem děkuji za odpovědi 

- 
				nejsuzbrna
 - Člen Týmu

Takže auto jsem koupil ojete a mělo najeto 123 200km,samozřejmě jsem ho nechal nějaký čas v servisu takový ty normální věci-oleje,filtry.Ted má najeto 134 560km a na jaře jsem opět vymněnil filtry a olej takže na autě jsem najezdil plus-minus nějakých 110 000km.
Je nutné podotknout že v Úterý jde do servisu na výmněnu palivového filtru poněvadž kape.

Je nutné podotknout že v Úterý jde do servisu na výmněnu palivového filtru poněvadž kape.