Parkovací senzory
Parkovací senzory
Zdravím všechny kolegy a příznivce avensisů, a prosím o radu. Při zařazení zpátečky mi zvuková signalizace parkovacích čidel neustále hvízdá, ale občas to přestane a parkovací čidla fungují normálně. Setkal jste se stímto někdo, a kde může být problém? Děkuji za Vaše zkušenosti.
TOYOTA Corolla combi 1.4VVT-i 2005 - ex
TOYOTA Avensis combi 2.0 D4D 2004
TOYOTA Auris Touring Sports 1,6 Valvematic
TOYOTA Avensis combi 2.0 D4D 2004
TOYOTA Auris Touring Sports 1,6 Valvematic
- LennyLeonard
- Navigátor
- Martin_HnN
- Manager Týmu
- extremehany
- Věčnej rejpal
- extremehany
- Věčnej rejpal
- Martin_HnN
- Manager Týmu
V navodu je uvedeno v jakem rozsahu to jak piska ... pkud by jsi chtel presne videt, tak existuji jednotky, ktere to vyhodnocuji primo v desitkach cm.... ale vzhledem k tomu ze to muze kecat a je to jen "pomucka", tak je na zvazeni, jak moc na to budes jednak koukat pri couvaniextremehany píše:mě by zase zajímalo jak poznám jak jsem daleko

Navic to ma urcitou minimalni vzdalenost, pod kterou to jiz neukazuje ze se vzdalenost zkracuje... takze pokud parkujes "na tukance" tak je ti to stejne k nicemu...
Ja mam original COBRU (origo montovane Toyotou), ktera je povazovana za TOP vyrobce v danem segmentu / a na obvykle materialy to funguje spolehlive. Vzhledem k tomu, ze mam kouli, tak kdyz mi to piska trvale, uz bych to auto za mnou nemel dal odtlacovat

Musim rict, ze couvat s kamerou je jednodussi / prece jenom tam vidis ... a na parkovani nekde kde jde o centaky, tak bych ji dal i dopredu ... co jsem presel z Felicie, tak u Versa nevim kde mam predek a kde zadek ...
Corolla Verso 2007 / 2,2 D-4D 100 kW
- extremehany
- Věčnej rejpal
- Martin_HnN
- Manager Týmu
- extremehany
- Věčnej rejpal
- Martin_HnN
- Manager Týmu
Nepíšeš, jestli přední nebo zadní.
Předpokládám, že to budeš mít podobně jako verso.
Já to mám pro zadek v pravém podběhu - pod krytem kterým lezu ke světlu. Myslím, že tam je i vypínač.
Předek nevím kdče je, ale odhadl byh, že pod palubovkou. a tam je vypínač nalevo od volantu někde v místech kolem nastavování zrcátek - nevímjestli tram avensis něco již nemá... (většinou tam je ještě místo)
Předpokládám, že to budeš mít podobně jako verso.
Já to mám pro zadek v pravém podběhu - pod krytem kterým lezu ke světlu. Myslím, že tam je i vypínač.
Předek nevím kdče je, ale odhadl byh, že pod palubovkou. a tam je vypínač nalevo od volantu někde v místech kolem nastavování zrcátek - nevímjestli tram avensis něco již nemá... (většinou tam je ještě místo)
Corolla Verso 2007 / 2,2 D-4D 100 kW