Displej

vše ohledně modelové řady Avensis
Odpovědět
Frodo48
Člen Týmu

Displej

Příspěvek od Frodo48 »

Zdravím všechny,
Mám Avíka 2,0 D-4D r.v. 03 a potřeboval bych poradit ohledně displeje kde se vám zobrazuje info o aktuální spotřebě,průměr. spotřebě atd.
Mě se tam zobrazuje jen jedna půlka a na té druhé mam bud navigaci a nebo jsou tam napsané jakési slova.
Nejde to nějak nastavit aby se mi tam zobrazovali ty tabulky a tím infem na obou stranách?
Jednou se mi to tam samo od sebe zobrazilo ale jak sem zdechl motor a po chvilce nastartoval tak to zase zmizelo.
feronovak
Řidič

Re: Displej

Příspěvek od feronovak »

Frodo48 píše:Zdravím všechny,
Mám Avíka 2,0 D-4D r.v. 03 a potřeboval bych poradit ohledně displeje kde se vám zobrazuje info o aktuální spotřebě,průměr. spotřebě atd.
Mě se tam zobrazuje jen jedna půlka a na té druhé mam bud navigaci a nebo jsou tam napsané jakési slova.
Nejde to nějak nastavit aby se mi tam zobrazovali ty tabulky a tím infem na obou stranách?
Jednou se mi to tam samo od sebe zobrazilo ale jak sem zdechl motor a po chvilce nastartoval tak to zase zmizelo.
Toto zaujima aj mna, tu navigaciu nepouzivam uz vobec a rad by som tam radsej mal ino o aktualnej spotrebe a napriklad dojazd
Toyota Avensis Combi D-CAT 2006
gooffyy
Věčnej rejpal

Příspěvek od gooffyy »

to já bych si raději přepnul jeden dysplej, a na druhej dal navigaci.....
Toyota Avensis 2,2 D4D 110KW
Frodo48
Člen Týmu

Příspěvek od Frodo48 »

Tak já bych to bral taky ale jelikož tam sou staré mapy a ČR tam není a já používám navigaci v tel tak je mi to tam k ničemu raději bych uvítal tam ty tabulky 2
Avensis 2.0 D-4D, 85 kW, kombi
Odpovědět

Zpět na „Avensis“