kratke 2-3-10 km trasi... inak vychadzam na 9litrov100km1.3 55kw píše:Tak to musíš tomu dávat hodně když tolik najdedešgabko24 píše:400km celica 6gen
Kolik ujedete na plnou nádrž?????? :-) A napište jaký typ má
- lake-bodom
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Můj Auris je také 1.6 5kvalt, takže ne všechny musí být 6kvalty1.3 55kw píše:Když všechny aurisy jsou 6kvalty co vím.Luke_Luke píše:nenene 5kvalt1.3 55kw píše: Nmeáš náhodou 6-ti kvalt???

Jinak Corola Verso I (E12) má dojezd kolem 520km, do nádrže dám kolem 42l. Auris má po třech nádržích dojezd kolem 600km, nádrž 46l. Manželka se v obou případech dostane vždy min o 50km dál

Corolla Verso I, 1.8, 8,2l/100km
Mitsubishi Grandis, 2.4, 5l/50km
ex: Auris, 1.6 Dual VVTi, 7l/100km
ex: Seat Ibiza, 1.4 MPi, 5-6l/100km
ex: Avensis 2.0D-4D, 6l/100km
ex: Avensis, 1.6 16V, 8l/100km
ex: Corolla, 1.3 12V 5,5l/100km
Mitsubishi Grandis, 2.4, 5l/50km
ex: Auris, 1.6 Dual VVTi, 7l/100km
ex: Seat Ibiza, 1.4 MPi, 5-6l/100km
ex: Avensis 2.0D-4D, 6l/100km
ex: Avensis, 1.6 16V, 8l/100km
ex: Corolla, 1.3 12V 5,5l/100km
- Luke_Luke
- Věčnej rejpal
ee to asi tezko pane, Aurisy maji 6kvalt u vsech verzi po faceliftu, pred faceliftem meli 6kvalt jen ty, kterym byly kvuli emisnim normam zmeneny prevodovky a lehce upravene prubehy vykonu.
BTW vim co mam v aute, kdyz s nim denne jezdim

Nadrz v Aurisu ma 55l, pri vyjetych 45-46l ukazuje range 0, ale v nadrzi mas jeste 9-10llake-bodom píše:Auris má po třech nádržích dojezd kolem 600km, nádrž 46l.

2019 Proceed 7DCT GTline PLUS
2009 Auris 1,6 dual VVT-i 125k Exclusive
ex 1997 Tigra 1,4 16V - 90k + PowerBox

Tak to ani nevím,že to měly jen některé před facelitem???HmmmmLuke_Luke píše:ee to asi tezko pane, Aurisy maji 6kvalt u vsech verzi po faceliftu, pred faceliftem meli 6kvalt jen ty, kterym byly kvuli emisnim normam zmeneny prevodovky a lehce upravene prubehy vykonu.
Nadrz v Aurisu ma 55l, pri vyjetych 45-46l ukazuje range 0, ale v nadrzi mas jeste 9-10llake-bodom píše:Auris má po třech nádržích dojezd kolem 600km, nádrž 46l.
tak tu mame asi novy rekord (moj urcite
)
natankovane do plna, stav pocitadla pri dalsom tankovani 870km. A to najlepsie - znova do plna ( a fest do plna , nakolko som narazil na lacnejsi benzin) a voslo 44,81l do 60l nadrze
.
Takze spotreba mi vysla krásnych 5,15l/100km .
Tiez som tomu neveril ale je to tak. V case tankovania bola rucicka presne na poslednom dieliku, teda zdaleka nie na nule. Bohvie kolko by este vydalo. Ale kedze taky dojazd som este nemal a bol som na cestach , kde to nepoznám ( dovolenka), radsej som natankoval pre istotu. Normálne som podozrieval budik paliva , ze sa urcite zasekol a kazdu chvilu mi to musi niekde chcipnut. Ale nezasekol sa
.
No, cim to asi bolo? neviem, bola to dovolenkova , absolutne pohodova "posuvacka" po vsetkych vedlajsich cestach ( dialnica len raz - omylom som na nu nabehol a po cca.50km zase prec na vedlajsiu). RV - poprad -nizke tatry- zilina povazie - zahorie - az do BA. Proste viacdnova flakacka s milion zastavkami, kde co deti uvideli....max . rychlost 100-110/hod, obcas , velmi zriedka nejake razantejsie predbiehanie, skor som nechal predbehovat ostatnych.
Naspät uz to bolo trchu rychlejsie , teraz mam natocenych 466km a rucucka je niekde medzi prvym dielikom a polovickou. Asi rekord uz nepadne, uvidim po dotankovani.

natankovane do plna, stav pocitadla pri dalsom tankovani 870km. A to najlepsie - znova do plna ( a fest do plna , nakolko som narazil na lacnejsi benzin) a voslo 44,81l do 60l nadrze

Takze spotreba mi vysla krásnych 5,15l/100km .
Tiez som tomu neveril ale je to tak. V case tankovania bola rucicka presne na poslednom dieliku, teda zdaleka nie na nule. Bohvie kolko by este vydalo. Ale kedze taky dojazd som este nemal a bol som na cestach , kde to nepoznám ( dovolenka), radsej som natankoval pre istotu. Normálne som podozrieval budik paliva , ze sa urcite zasekol a kazdu chvilu mi to musi niekde chcipnut. Ale nezasekol sa

No, cim to asi bolo? neviem, bola to dovolenkova , absolutne pohodova "posuvacka" po vsetkych vedlajsich cestach ( dialnica len raz - omylom som na nu nabehol a po cca.50km zase prec na vedlajsiu). RV - poprad -nizke tatry- zilina povazie - zahorie - az do BA. Proste viacdnova flakacka s milion zastavkami, kde co deti uvideli....max . rychlost 100-110/hod, obcas , velmi zriedka nejake razantejsie predbiehanie, skor som nechal predbehovat ostatnych.
Naspät uz to bolo trchu rychlejsie , teraz mam natocenych 466km a rucucka je niekde medzi prvym dielikom a polovickou. Asi rekord uz nepadne, uvidim po dotankovani.

Civic FD7 2006 TR
R18A2
Carina AT190L 1992 JP
4AFE
ex.Carina AT191L 1996 UK

Carina AT190L 1992 JP

ex.Carina AT191L 1996 UK
- Beaver
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Ja ti trosku zkazim nadseni - ono to tankovani do plna ma jiste uskali v tom, ze pumpy pouzivaji ruzne typy stojanu. Nektere maji lepsi, nektere horsi odsavani par. Dva ruzne stojany ti natankuji plnou odlisne, proto nejlepsi je to merit tankovanim do plne u stejneho stojanu. Ta vysledna spotreba pak muze byt treba 5.5-6/100, coz je ale porad pekna hodnota 

Toyota Supra 2.5 twin turbo
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz
- Luke_Luke
- Věčnej rejpal
No tak samozrejme nesmis pistol vytahnout z nadrze, kdyz Ti sepne pumpa, pokud to chces zmerit vazne presne, tak po prvnim sepnuti povytahnu pisto a pomalinku cepuju tak dlouho, az vidim hladinu benzinu u usti hrdla a tak ma jistotu, ze mam vzdycky nacerpano stejne, stojan nestojan.Beaver píše:Ja ti trosku zkazim nadseni - ono to tankovani do plna ma jiste uskali v tom, ze pumpy pouzivaji ruzne typy stojanu. Nektere maji lepsi, nektere horsi odsavani par. Dva ruzne stojany ti natankuji plnou odlisne, proto nejlepsi je to merit tankovanim do plne u stejneho stojanu. Ta vysledna spotreba pak muze byt treba 5.5-6/100, coz je ale porad pekna hodnota

2019 Proceed 7DCT GTline PLUS

- telleke
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
2000 Yaris Verso 1.3 - najeto 640km, dotankováno 39 litrů... víc jsem neměl odvahu, nemám rád blikající poslední dílek palivoměru, ale myslím že ještě 90-100km by šlo, ale bylo by to nadoraz.
2001 Yaris 1.0 - 750km, dotankováno 41 litrů ... stejná situace jako u Versa. 800km by dal, ale bylo by to nadoraz.
Trochu mimo. Osobní rekord byl 1380km na jednu nádrž (80l), ale to byl koncernový VW Multivan 2,5TDI
2001 Yaris 1.0 - 750km, dotankováno 41 litrů ... stejná situace jako u Versa. 800km by dal, ale bylo by to nadoraz.
Trochu mimo. Osobní rekord byl 1380km na jednu nádrž (80l), ale to byl koncernový VW Multivan 2,5TDI
Toyota Yaris Verso 1.3VVTi rv. 12/2000, Toyota Yaris 1.0VVTi rv. 11/2001
Jenže to musíš bydlet dostatečně daleko od benzínky, páč jinak se ti benzín teplem roztáhne a přebytek vyteče přepadem na ulici. A to by asi na přesnost měření určitě mělo vlivLuke_Luke píše:No tak samozrejme nesmis pistol vytahnout z nadrze, kdyz Ti sepne pumpa, pokud to chces zmerit vazne presne, tak po prvnim sepnuti povytahnu pisto a pomalinku cepuju tak dlouho, az vidim hladinu benzinu u usti hrdla a tak ma jistotu, ze mam vzdycky nacerpano stejne, stojan nestojan.

tak toto pocujem asi prvy krat... ked nastartujes, uz aj ten benzin pomaly spotrebuvavas...Jimmi píše:Jenže to musíš bydlet dostatečně daleko od benzínky, páč jinak se ti benzín teplem roztáhne a přebytek vyteče přepadem na ulici. A to by asi na přesnost měření určitě mělo vlivLuke_Luke píše:No tak samozrejme nesmis pistol vytahnout z nadrze, kdyz Ti sepne pumpa, pokud to chces zmerit vazne presne, tak po prvnim sepnuti povytahnu pisto a pomalinku cepuju tak dlouho, az vidim hladinu benzinu u usti hrdla a tak ma jistotu, ze mam vzdycky nacerpano stejne, stojan nestojan.
ex: celica 5gen 3S-GE cervena
ex: celica 5gen 3S-GE cierna facelift
ex: 6gen 3s-ge 3gen
IS 300
ex: celica 5gen 3S-GE cierna facelift
ex: 6gen 3s-ge 3gen

IS 300
No právě,něco spotřebuješ ale malinko a při výjezdu od pumpy absolbuješ několik náklonů do stran a po tankování typu "vidím hladinu" nutně něco ucvrnkněš přepadem. Různé odsávání par na různých stojanech lze dostatečně eliminovat třeba dvojtým procvaknutím pistole.I kdyby různé pumpy dělaly rozdíl 0,2L tak na celé vyjeté nádrži to průměr ovlivní v řádu setin.
T27 Avensis 1.8 Valvematic Multidrive S/2009/
když pijete se mnou pijete s Mírou

http://moje.auto.cz/m5t/avik.html
když pijete se mnou pijete s Mírou

http://moje.auto.cz/m5t/avik.html