Prodám Carinu E kombi 1,6 LPG

vše ohledně modelové řady Carina
Odpovědět
lezec014
Člen Týmu

Prodám Carinu E kombi 1,6 LPG

Příspěvek od lezec014 »

Ahoj,

netušil jsem, že někdy budu psát inzerát, že prodáme našeho Karlíka. Ale je to tak. Změnil jsem zaměstnání a dostal jsem do užívání zbrusu novou Oktávku 1,6 diesla. Takže nám Karlík stojí před domem nevyužitý, a proto hledáme budoucího majitele, který si dokáže Karlíka ocenit.

Jedná se Carinu E v kombíku. Motor 1,6. Barva tmavě červená. Najeto poctivých 200tisíc km. Rok kdy šel do užívání je 1998, ale tyto Cariny se vyráběly pouze do roku 1997, takže to bude jeden z posledních kousků ... Jsem druhý majitel. Karlíka jsem si osobně vyhlídnul v Německu, dojel si pro něj a i u nás sám přihlásil. Kupoval jsem ho když měl 100tisíc km a to bylo v roce 2006. Do té doby je vedena servisní knížka. Poté jsem servis dělal dle potřeby. Standardně jsem vyměňoval olej a olejolvý filtr po každých 15 000km. Do auta jsem nechal instalovat LPG, které je samozřejmě zapsáno v TP. LPG nádrž je místo rezervy,takže nezabírá v kufru místo. Spotřeba činí cca 8-9 litrů LPG. Auto jezdí výborně a nikdy mě nikde nenechalo. 90% kilometrů jsem najezdil po dálnicích při rychlosti okolo 110km/h (téměř každý víkend jezdím na skály Praha-Bayreuth). V posledním roce jsem prováděl generální servis a párkrát jsem byl i u Idaha. Novoty z posledního roku: rozvody, chladič, lambda sonda, zadní část výfuku, zadní bubnové brzdy, nové přední brzdy.

Po 200tisících km má i náš Karlík menší chybičky, ale jsou spíše kosmetického rázu. Párkrát jsme ho při parkování ťukli nebo byli ťuknuti. Největší poruchou, o které já vím, je nefunkční zadní stěrač. Jelikož jsem to auto nechtěl nikdy prodat, tak jsem o něj se o něj starostlivě staral. Prostě člen naší rodiny .... nesměl jsem ho zanedbávat.

Přidám i zahrádku a čtyři zimní pneumatiky na plechových discích. Dále přidám 4l oleje a jeden olejový filtr, který mi zbyl. A ještě mám v zásobě 4 platinové svíčky (také přidám), které jsem chtěl taky časem měnit.

Případní zájemci mě můžou kontaktovat přes SZ.

Ahoj a přeju hodně kilometrů s Carinkama!!!
Odpovědět

Zpět na „Carina“