Corolla Combi 1,4 D-4D
- Ivan.66
 - Manager Týmu
 - Kontaktovat uživatele:

U radici paky bys mel mit tlacitko na spousteni toho topeni, tedy pokud ho mas

Rav4, 2,0VVti, 110 kW, LPG, automat r.v. 02,
Mitsubishi Colt 1,3, 70kW, Cleartec, r.v. 10
ex Corolla E 11, 1,4. 63kW- r.v. 98
ex Mitsubishi Colt, 1,3, r.v. 89
ex Corolla E12, 2,0 D4d,66kW.combi r.v.03
ex Corolla E9,1,8Dxl 49kW,r.v.90

Mitsubishi Colt 1,3, 70kW, Cleartec, r.v. 10
ex Corolla E 11, 1,4. 63kW- r.v. 98
ex Mitsubishi Colt, 1,3, r.v. 89
ex Corolla E12, 2,0 D4d,66kW.combi r.v.03
ex Corolla E9,1,8Dxl 49kW,r.v.90
- wmousew
 - Manager Týmu
 - Kontaktovat uživatele:

Tak teď už je jasný že ho nemámIvan.66 píše:U radici paky bys mel mit tlacitko na spousteni toho topeni, tedy pokud ho mas
---- Toyota Corolla E10, 1.3-16V, 4E-FE, 55kW, rv. 96 ---- 
++Toyota Corolla E12 2.0 D4D, 1CD-FTV, 85kW, r.v. 05++

já ho tam teda mám...zítra vyzkouším...
A už to poslouchám od rodiny a známých...co že jsem si to koupil za auto...proč prý ne Octavii nebo něco od VW...
Celej tenhle národ je zblblej Škodovkou a celým koncernem VW. Já jezdím služebně oktávkou a fábkou a zese taková bomba to není. Co chvíli nějaký problém. Toyota je je trochu jinde.

A už to poslouchám od rodiny a známých...co že jsem si to koupil za auto...proč prý ne Octavii nebo něco od VW...
Celej tenhle národ je zblblej Škodovkou a celým koncernem VW. Já jezdím služebně oktávkou a fábkou a zese taková bomba to není. Co chvíli nějaký problém. Toyota je je trochu jinde.
- wmousew
 - Manager Týmu
 - Kontaktovat uživatele:

neříká se tomu závist?VVO píše:
---- Toyota Corolla E10, 1.3-16V, 4E-FE, 55kW, rv. 96 ---- 

Já to psal jenom tak ze srandy. Něřeším, jestli se auta co mám někomu líbí nebo ne. Mě se líbil i yaris verso a taky si spousta lidí klepala na hlavu, když jsem ho kupoval. V roce 2003 jsme si ho dovezli jako fungláč a lidi, co se mu smáli měli od té doby až do ted někteří už třetí auto. Já pořád Verso. Dovolené Chorvatsko, Itálie s plnou posádkou a klimou za  6 litrů v horách (bez klimy do 5,7). Kdo v něm jednou jel, tak neveřil, jak to ti japonci udělali, že tak dobře jede. 

Konečně mám obšitý kůží volant. Ráno jsem dovezl a ve čtyři odpoledne odvezl. Spokojenost veliká. Slušný pán, co umí hezkou práci. Cena: 1100,- 
. Kdyby chtěl někdo kontakt, není problém.
Na obšívání řadičky jsem se vykašlal. NEVÍTE NĚKDO NÁHODOU, KDE SE DÁ SEHNAT (NEBO JEŠTĚ LÉPE, NEMÁTE NĚKDO) origoš toyotáckou řadičku kombinace kůže/chrom na Corollu? Díky za nabídky. Haha

Na obšívání řadičky jsem se vykašlal. NEVÍTE NĚKDO NÁHODOU, KDE SE DÁ SEHNAT (NEBO JEŠTĚ LÉPE, NEMÁTE NĚKDO) origoš toyotáckou řadičku kombinace kůže/chrom na Corollu? Díky za nabídky. Haha
ahoj, obšívání Ostrava - je to zatím dost levné, dobrá kůže a kvalitní práce...zítra zkusím vložit fotku, kontakt: http://www.autobrzdy.eu/

- Michal_F6
 - Věčnej rejpal

perfektní, díky za odkaz, využiju.. jen prosím o návod pro blbce jak sundat v E11 volant? .. Kde co odpojit, vymáčknout atd.VVO píše:ahoj, obšívání Ostrava - je to zatím dost levné, dobrá kůže a kvalitní práce...zítra zkusím vložit fotku, kontakt: http://www.autobrzdy.eu/
díky M.
E12 1.6 VVTi combi, Linea Sol - wife's car
Avensis 2.2 D4D 110 kw - my car
Ducati Monster 821 - fun

Ducati Monster 821 - fun
- Michal_F6
 - Věčnej rejpal

do servisu s tím nepojedu. Myslím, že to až tak složité nebude. Odpojit baterku jako základ a pak jenom vědět v kterých místech zapáčit abych vycvakl a nepoškodil kryt a pak předpokládám mít správný klíč na povolení. Nebo se pletu?VVO píše:sundávat sám nedoporučuji pane...
mě to sundávali v Toyotě v OL - je tam airbag a je potřeba to vycvaknout...trvalo jim to cca 10 minut a nasazení 5 minut. Stálo mě to jedny cigára.
E12 1.6 VVTi combi, Linea Sol - wife's car
Ducati Monster 821 - fun

Ducati Monster 821 - fun
Re: Corolla Combi 1,4 D-4D
Já budu reagovat na Tvé nemilé překvapení o kvalitě slicování dílů vozu. Koupil jsem rovněž Corollu úplně novou, dílenské zpracování je opravdu bída. Po čtyřech letech provozu se např. vnitřní interiér vozu chová jako po 30 letech provozu, čalouněné části střechy se odchlipují, palubní deska vydává od prvopočátku šílené zvuky, při částečném ztažení oken vše drnčí jako před rozpadem, plasty kolem řadící páky rovněž pěkně vržou, zkrátka hrůza. Jezdil jsem několik vozů koncernu, hlavně VW, ale tohle i na desetiletém voze jsem neznal. Z pohledu kvality zpracování je Toyota na tom hodně bídně, ale kupoval jsem ji pro spolehlivost, což zatím sedí. Za ty prachy by to auto mělo stát sotva polovinu původní ceny, dnes už vím, že nové auto je hloupostVVO píše:Zdravím všechny majitele Corolly Combi poslední generace. Jsem novopečený majitel tohoto auta a celkem by mě zajímali vaše zkušenosti. Mám 1,4 D4D, v šedé metalíze, v provozu od 07/2007, originál litá kola, najeto poctivých (snad) 110 tisíc, koupeno u autorizovaného prodejce Toyota, s kompletní historií oprav a serviskou, po prvním majiteli. Co jsem ted zjistil je, že mi rezaví střecha. Je to normální? Taky jsem byl nemile překvapen kvalitou slícování dílů v interiéru (rádio, středový panel) a dost ochytaným volantem. To bych po desetiletých zkušenostech s Yarisem Verso od Toyoty nečekal. Jinak páráda. Na co si mám dát pozor při provozu auta? Jaké máte zkušenosti s motorem, spotřebou, spolehlivostí atd. - Předem díky za odpovědi.
Přeji hodně bezproblémových km, ať vozítko slouží!
2 šrouby torx po stranách, ohledně airbagu tady (a nejenom ohledně airbaguMichal_F6 píše:do servisu s tím nepojedu. Myslím, že to až tak složité nebude. Odpojit baterku jako základ a pak jenom vědět v kterých místech zapáčit abych vycvakl a nepoškodil kryt a pak předpokládám mít správný klíč na povolení. Nebo se pletu?
Holomek!

- radys03
 - Věčnej rejpal

přesně tak jak píše Rampa. Když dáš volant do polohy jako když jedeš rovně tak na boku jsou černý gumový krytky. Vyndat a pod nima je torx - povolit a abg jde ven... pokud chceš pokračovat v sundávání, je to uz stejný jako u favorita 
 povolit velkou matku uprostřed a vyrazit volant ven (hlavně poznačit než vyndáš at po nasazení není nakřivo)

aktuálně 
Auris E18 TS - 1.6 valvematic
Corolla E11 4E-FE LPG
Peugeot 307 SW 1.6 LPG
Renault Trafic 1.9dci
EX - corsa B 1.2 33kW

EX - Avensis 2.0 VVT-i
EX - corolla E10 4A-FE
Ex - favorit 135L LPG

Auris E18 TS - 1.6 valvematic
Corolla E11 4E-FE LPG
Peugeot 307 SW 1.6 LPG