mapy TOYOTA TNS???

vše ohledně modelové řady Avensis
Odpovědět
Ivan73
Člen Týmu

Příspěvek od Ivan73 »

zdravím, tú stránku pre "map updates" som už pozeral, ani jedna obrazovka nie je úplne zhodná . Rozdiel je v tom, že jazyky mám na pravej strane a nie na spodu. Na CD je napísané 2005-2006, ver. 1 .
V toote postupovali úplne zhodne, keď to nenašli podľa náhľadu obrazovky, tak tam zadali kód z DVD, systém im ponúkol upgrade len pre west europe .
Jedno DVD som už vypálil z iného zdroja, súbor je označený ako "2008-2009_v1_Europe_East", je tam aj foto CD na ktorom je okrem iného nápis E11. Napaloval som to cez image .Nefunguje to.
Díval som sa na ten link, ktorý mi poslal Danr, nie som zrovna zbehlí v sťahovaní dát z internetu tak mi prosím poraďte ako stiahnem tých 19 odkazov z rapidshare. To musím otvoriť 19 okien a sťahovať každý samostatne ? Ak áno tak je to dosť únavné, nedá sa to stiahnuť cez jeden link ?
danr
Navigátor

Příspěvek od danr »

Jo jo, to mam stejne, volba jazyka je na boku. Ale vzhled jinak sedi.

DVD E11 je pro jine navigace, ty potrebuje E01 nebo nejnovejsi E03. Ale jak jsem psal, v tech slovensko neni.
Ivan73
Člen Týmu

Příspěvek od Ivan73 »

ty to máš stiahnuté ? Nemohol by si mi to vložiť cez FTP na môj server, poslal by som Ti IP a prihlasovacie meno a heslo.
Ivan73
Člen Týmu

Příspěvek od Ivan73 »

našiel som tento link http://thepiratebay.org/torrent/4818990 ... ver.1_Navi
môžete to niekto pozrieť či to bude fungovať na mojej navigácii. Je to torent, takže by som to stiahol naraz.
danr
Navigátor

Příspěvek od danr »

Jo, tohle by ti fungovat melo, ale je to stare (aktualni je E03) a neni tam slovensko.

Co se tyka tech DVD tak stazene je nemam, koupil jsem na ebayi original.
Duncko
Člen Týmu

Příspěvek od Duncko »

Poraďte mi, je TNS700 zakódovaná??? Pýtam sa, že v prípade odpojenia baterky niektorým vstavaným audio pri opätovnom zapojení baterky treba zadať kód. Nemá niekto skúsenosť ako je to tu??? Prosím
avensis r.v.07
Roman Jašek
Věčnej rejpal

Příspěvek od Roman Jašek »

Žádnej kód by to po Tobě nemělo chtít....
Duncko píše:Poraďte mi, je TNS700 zakódovaná??? Pýtam sa, že v prípade odpojenia baterky niektorým vstavaným audio pri opätovnom zapojení baterky treba zadať kód. Nemá niekto skúsenosť ako je to tu??? Prosím
avensis r.v.07
Toyota Avensis 1,8 VVti kombi, 95 kW, r.v. 2006
awe_cz
Věčnej rejpal

Příspěvek od awe_cz »

Duncko píše:Poraďte mi, je TNS700 zakódovaná??? Pýtam sa, že v prípade odpojenia baterky niektorým vstavaným audio pri opätovnom zapojení baterky treba zadať kód. Nemá niekto skúsenosť ako je to tu??? Prosím
avensis r.v.07
Ne, neni. Alespon moje nebyla, baterku jsem uz menil.
Avensis T25, 2.2 DCAT, wagon, 2007 Obrázek
Duncko
Člen Týmu

Příspěvek od Duncko »

A mali ste niekto problém po odpojení a zapojení baterky s autom - riad. jednotka, spotreba, prípadne niečo iné???
Blížime sa k dobe, kedy už aj tú obyčajnú baterku budeme musieť meniť v servise :cry:
awe_cz
Věčnej rejpal

Příspěvek od awe_cz »

Duncko píše:A mali ste niekto problém po odpojení a zapojení baterky s autom - riad. jednotka, spotreba, prípadne niečo iné???
Blížime sa k dobe, kedy už aj tú obyčajnú baterku budeme musieť meniť v servise :cry:
Zadny problem nebyl. Jedina vec - auto zapomnelo vypnuti pipani pri nezapnutych pasech - musel jsem to aktivovat znova.
Avensis T25, 2.2 DCAT, wagon, 2007 Obrázek
kar202
Věčnej rejpal

Příspěvek od kar202 »

awe_cz píše:
Duncko píše:A mali ste niekto problém po odpojení a zapojení baterky s autom - riad. jednotka, spotreba, prípadne niečo iné???
Zadny problem nebyl. Jedina vec - auto zapomnelo vypnuti pipani pri nezapnutych pasech - musel jsem to aktivovat znova.
...ještě je problém v tom, že se v řj. vymažou plovoucí data. ŘJ totíž mapuje styl jízdy řidiče a dle dlouhodobějšího vyhodnocení upravuje algoritmus. Není to ale problém, jednotka si ta data znovu sama doplní. Ještě jsem ale někde četl, že při delší odstávce od proudy by se mohla ztratit i permanentní data a to už by problém byl. Ve značkovém servise se proto baterka mění tak, že se nejprve auto napojí na náhradní zdroj. Zdůrazňuji, že mám tyto informace pouze vyčtené, tedy je nemám prakticky odzkoučené. Nicméně, když jsem svého času lavíroval s navigací a potřeboval jí odpojit od proudu, raději jsem volil bezpečnější metodu - vytažení jen jednotlivé pojistky.
Toyota Avensis 2.2 D CAT Lux 130kw
Duncko
Člen Týmu

Příspěvek od Duncko »

a vieš ktoré poistky vybrať? Podľa schémy ich celkovo ide cez navi asi 5. No ja neviem ktoré konkrétne treba odpojiť.
kar202
Věčnej rejpal

Příspěvek od kar202 »

Duncko píše:a vieš ktoré poistky vybrať? Podľa schémy ich celkovo ide cez navi asi 5. No ja neviem ktoré konkrétne treba odpojiť.
...když říkám, že jsem to dělal, tak samo, že vím. Jen jde o to, jestli máš stejné auto. Mám navi. GEN1, tak jak vidíš na obrázku a ta má poj. pod kapotou na straně volantu a od volanu počítáno je druhá...
Duncko
Člen Týmu

Příspěvek od Duncko »

asi nie, ja mám avensis 2,2 D-CAT r.v.07 navi NTS 700, myslím, že gen 05
kar202
Věčnej rejpal

Příspěvek od kar202 »

Tam to může být jinak....nicméně odzkoušej, já to také jel metodou pokus/omyl.
Odpovědět

Zpět na „Avensis“