14" kola

vše ohledně modelové řady MR2
Odpovědět
marf69
Člen Týmu

14" kola

Příspěvek od marf69 »

Zdravim vsechny ma nekdo naprodej nebo pujceni 14"kola na mr2??? Schanim i vejfuk s katakem na turbo potrebuju to co nejdriv diky.
My dream car!!
Yokohama
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yokohama »

Jednu dobu jsem je chtěl prodat ale řekl jsem si že jsou dobrý do rezervy když se něco posere. Už více než rok je prodává týpek na aukru za 3300, jsou pěkný a vzhledem k té době by asi slevil :lol: Ale ty origo jsou těžký jak kola na kombajn to tě musím varovat...
marf69
Člen Týmu

Příspěvek od marf69 »

Yokohama píše:Jednu dobu jsem je chtěl prodat ale řekl jsem si že jsou dobrý do rezervy když se něco posere. Už více než rok je prodává týpek na aukru za 3300, jsou pěkný a vzhledem k té době by asi slevil :lol: Ale ty origo jsou těžký jak kola na kombajn to tě musím varovat...
Super diky moc,vaha mi neva je to jen na prepis :lol: Pokud by jsi vedel i o tom origos vejfuku bylo by to super.... :wink:
My dream car!!
Yokohama
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yokohama »

marf69 píše:
Yokohama píše:Jednu dobu jsem je chtěl prodat ale řekl jsem si že jsou dobrý do rezervy když se něco posere. Už více než rok je prodává týpek na aukru za 3300, jsou pěkný a vzhledem k té době by asi slevil :lol: Ale ty origo jsou těžký jak kola na kombajn to tě musím varovat...
Super diky moc,vaha mi neva je to jen na prepis :lol: Pokud by jsi vedel i o tom origos vejfuku bylo by to super.... :wink:
Zkus napsat uživateli Pepamoto jedině on tu má turbo a třeba origo vyhodil :)
lukase
Člen Týmu

Příspěvek od lukase »

Ahoj. Mam na prodej 14" plechy se zimnima gumama. Viz:

http://aukro.cz/4x-disk-5x114-3-s-pneu- ... 83797.html

Jsou sice puvodne z mazdy 626, ale na MR2 SW20 jsem je nekolik sezon pouzival na zimni prevozy. Ta stredova dira je sice pro MR2 na tesno, ale pasujou.
marf69
Člen Týmu

Příspěvek od marf69 »

lukase píše:Ahoj. Mam na prodej 14" plechy se zimnima gumama. Viz:

http://aukro.cz/4x-disk-5x114-3-s-pneu- ... 83797.html

Jsou sice puvodne z mazdy 626, ale na MR2 SW20 jsem je nekolik sezon pouzival na zimni prevozy. Ta stredova dira je sice pro MR2 na tesno, ale pasujou.
Ahoj diky ale uz jsem sehnal :wink:
My dream car!!
Odpovědět

Zpět na „MR2“