Lidičky,to je vejvar když do vás někdo napálí . To úžasné vyřizování,běhání,telefonování...Napálil do mě nějákej jeliman na parkovišti a to tak,že zrušil předek a zadek na autě. Ten kdo mě poškodil je klient České pojišťovny. Pamatujete na ten jejich perfektní reklamní slogan tří borečků ,kteří se předhánějí s velkohubímy keci ,jak za 5 dní jezdím...
Tož realita je trochu jiná ,auto starší 10 let není pro pojišťovnu již autem a snaží se to tlačit na totálku a likvidaci.Pojiš´tovna vám odhadne cenu auta dle tabulek,tu vám poníží o amortizaci. Převíší li cena opravy 75% ceny auta dle tabulek a jde to na likvidačku...na ruku dostanete pár papírů s tím,že vozidlo je na odpis a dělejte si s ním co chcete. Takže z pojízdnýho bezva vozu máte nepojízdný auto a na ruce pár papírů.
Je to super a jistě nejsem jedinej,konmu se to stalo. Takže nakonec zjistíte,že zákonou pojistku platíte proto,aby se z velkého balíku peněz,mohli opravovat jetn nová autíčka.
Na palici je to,že jsem požadoval náhradní auto,pojiš´továk se kroutil jak had ale nakonec přistavili auto až k domu a nepacené půjčovné stálo víc než oprava auta!!! Toto pojiš´tovna za mě zatáhla bez mrknutí...z našich vybraných peněz na zákonou pojistku...asi tomu nerozumím...
Tož pište taky svý zkušenosti a paradoxy co vás postihli.....